Відбивні із різних видів м’яса: 5 простих рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Готуємо ідеальні відбивні для сімейної вечері!
Зберегти в кулінарну книгу

Відбивні зі свинини

Інгредієнти:

  • свинячий ошийок – 500-600 г;
  • цибулина – 1 шт.;
  • часник – 2 зубчики;
  • чорний мелений перець – за смаком;
  • сіль – за смаком;
  • соняшникова олія – за смаком.

 

Спосіб приготування

  1. М’ясо нарізаємо пластами (1,5 см) та перчимо. Подрібнюємо часник, натираємо на дрібній тертці цибулю.
  2. Кладемо м’ясо в харчовий пакет, обкладаємо сумішшю цибулі та часнику. Відбиваємо, зменшуючи товщину шматка вдвічі.
  3. Даємо полежати 10-15 хвилин в пакеті. Потім виймаємо та витираємо паперовими рушниками. Перед смаженням солимо.

Продовження рецепта читайте тут.

Відбивні із курки

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 1 шт.

 

Для панірування:

  • яйце – 1 шт.;
  • борошно – 1 ст. л.;
  • панірувальні сухарі – 1 ст. л.;
  • волоські горіхи – 1/4 склянки;
  • сіль – за смаком;
  • перець – за смаком;
  • топлене вершкове масло – за смаком.

 

Спосіб приготування

  1. Грудку миємо, підсушуємо, нарізаємо на порційні шматочки поперек волокон (товщиною приблизно 2 см).
  2. Відбиваємо в харчовому пакеті, потім з одного боку солимо, з іншого — перчимо.
  3. Для панірування —  подрібнюємо горіхи качалкою в пакеті. Змішуємо їх з борошном і панірувальними сухарями.
  4. Збиваємо яйце. Занурюємо відбите м’ясо спочатку в борошно, потім в яйце, тоді — в горіхову паніровку.
  5. Викладаємо на розігріту пательню з топленим маслом. Обсмажуємо з двох сторін по 2-3 хвилини.

ГОТУЄМО З НАМИ
Курячі відбивні в картопляній шубці

Відбивні із яловичини

Інгредієнти:

  • теляча вирізка – 500 г;
  • топлене масло (для смаження) – за смаком.

 

Для лимонно-гірчичного маринаду:

  • лимонний сік – 2 ст. л.;
  • гірчиця в зернах – 2 ст. л.;
  • соняшникова олія – 4 ст. л.

 

Для панірування:

  • яйце – 1 шт.;
  • паприка – 1 ст. л.
  • перець чорний мелений – дрібка;
  • борошно – за смаком;
  • сіль – за смаком.

 

Спосіб приготування

  1. Обмите та просушене м’ясо нарізаємо поперек волокон на шматки товщиною 1,5 см. Відбиваємо з двох сторін, зменшуючи товщину вдвічі.
  2. Готуємо маринад: змішуємо гірчицю, сік лимона та масло. Складаємо відбивні в пакет, змішуємо з маринадом і залишаємо на 40 хвилин в холодильнику.
  3. Для панірування: яйце збиваємо з сіллю і дрібкою перцю.
  4. Борошно насипаємо в тарілку і щедро солимо, додаємо паприку. М’ясо солити не треба.
  5. Прибираємо залишки маринаду паперовим рушником, перчимо.
  6. Обвалюємо м’ясо в солоному борошні з паприкою, занурюємо в яйця і смажимо на розігрітій пательні в топленому маслі приблизно 3-4 хвилини.

Відбивні із баранини

Інгредієнти:

  • м’ясо баранини – 300-400 г;
  • олія рослинна – 8 ст. л.;
  • яйце – 1 шт.;
  • борошно – 0,5 склянки;
  • часник – за смаком;
  • спеції – за смаком;
  • сіль – за смаком;
  • перець чорний мелений – за смаком.

 

Спосіб приготування

  1. Нарізаємо м’якоть баранини поперек волокон товщиною 1 см.
  2. Кожен шматочок відбиваємо з двох сторін.
  3. Солимо, перчимо, натираємо часником, додаємо улюблені спеції і залишаємо на 30 хвилин.
  4. Насипаємо в ємність борошно, в іншій ємності збиваємо яйце.
  5. У пательню наливаємо рослинну олію. Поки олія нагрівається, кожну відбивну обвалюємо в борошні, мочимо в яйці і відправляємо на пательню смажитися.

Відбивні із індички

Інгредієнти:

  • філе індички – 600 г;
  • твердий сир – 50 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • пшеничне борошно – 5 ст. л.;
  • сіль – за смаком;
  • перець – за смаком;
  • олія рослинна – 2 ст. л.

 

Спосіб приготування

  1. Миємо філе індички та витираємо паперовими рушниками.
  2. Філе індички нарізаємо слайсами товщиною 7-8 мм. Відбиваємо кухонним молоточком. Солимо і перчимо до смаку.
  3. Ставимо на вогонь пательню, в якій будемо смажити. Розігріваємо в ній олію. Краще брати олію без запаху.
  4. Робимо кляр: в миску розбиваємо яйця, збовтуємо вилочкою. Додаємо натертий твердий сир. Все перемішуємо.
  5. Борошно насипаємо в тарілку. Беремо заготовку відбивної, обвалюємо з двох сторін у борошні.
    Потім занурюємо в яєчно-сирний кляр.
  6. Смажимо на розігрітій пательні. Коли одна сторона буде готова, перевертаємо на інший бік і доводимо до готовності.

ГОТУЄМО З НАМИ
Запечені свинячі відбивні

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
Домашній хліб: декілька перевірених рецептів
Англійський сніданок, який можна приготувати вдома
Урожай грибів: як правильно готувати лісові дари
5 домашніх рецептів найпопулярніших тортів
Що приготувати з брокколі: 5 оригінальних рецептів
Пташине молоко: різноманітність рецептів
3 рецепти ідеальної Шуби
Найбільш незвичні страви з макаронів
5 рецептів тортів без борошна
Зрази: 5 рецептів на будь-який смак
Пироги зі шпинатом: 3 кращих рецепта
Печиво: 5 домашніх рецептів
Ніжні панкейки: рецепти на будь-який смак
Суботні закуски: 5 простих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею