3 кращих страви з курки на Новий рік 2018


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



На новорічний стіл завжди хочеться приготувати щось особливе. В цьому відношенні курка найоптимальніший варіант. Ми підібрали для вас ТОП-3 кращих страви з курки до новорічного столу 2018

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Запечена курка з грибами

Що необхідно:

  • 1 курка,
  • 1 кг свіжих печериць,
  • 2-3 цибулини,
  • 2 моркви,
  • зелень, майонез, сіль, перець, спеції – за смаком.

Як приготувати курку з грибами

  1. Змішуємо спеції з невеликою кількістю масла, сіллю і перцем, обмазуємо цією сумішшю курку. Зробити це необхідно і зовні і зсередини. Залишаємо курку на 1 годину маринуватися.
  2. Нарізаємо гриби і обсмажуємо на сухій сковороді, поки рідина повністю не випарується.
  3. Потім додаємо рослинне масло і натерту на крупній тертці моркву та цибулю (її необхідно нарізати кубиками), обсмажуємо все до готовності.
  4. Нарізаємо зелень і змішуємо з грибами.
  5. Фаршируємо курку грибами, зашиваємо і кладемо в рукав для запікання або фольгу.
  6. Запікаємо на середньому вогні приблизно 1 годину, потім розрізаємо рукав і чекаємо ще 15 хвилин.

Курка з цибулею та помідорами

Необхідно:

  • 1 курка,
  • 4-5 помідорів,
  • 3-4 цибулини,
  • ½ скл. 9% оцту,
  • ½ скл. води,
  • 1 ст.л. цукру,
  • 1 пучок зелені,
  • майонез для зв’язування фаршу,
  • сіль, перець, спеції – за смаком.

Як приготувати курку з цибулею і помідорами

  1. Готуємо курку також як і в попередньому рецепті.
  2. Нарізаємо цибулю півкільцями, і кладемо в маринад з оцту, води і цукру на 1 годину.
  3. Нарізаємо кубиками помідори і змішуємо їх з маринованою цибулею, додаємо трохи майонезу. Все добре перемішуємо.
  4. Фаршируємо курку, зашиваємо і загортаємо в фольгу.
  5. Випікати курку необхідно 1 годину, при температурі 180-190 градусів за Цельсієм.

Курячі ніжки в медовому маринаді

Необхідно:

  • 6 курячих гомілок (або стегенець),
  • 1 ст.л. рідкого меду,
  • 1 ст.л. лимонного соку,
  • ¼ скл. води,
  • ½ ч.л. сушеного розмарину,
  • сіль, перець, спеції – за смаком.

Як приготувати курячі ніжки в медовому маринаді:

  1. Видаляємо шкірку з курячих ніжок і обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистої скоринки.
  2. Розмішуємо мед і лимонній сік в теплій воді, додаємо розмарин і заливаємо ніжки.
  3. Солимо, перчимо і додаємо спеції.
  4. Накриваємо кришкою і залишаємо нудитися ще 10-15 хвилин.

Читайте також: Що приготувати на Новий рік 2018



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Варення п’ятихвилинка з полуниці
Котлети з кабачків
Пиріг з полуницею в мультиварці
Конфітюр з полуниці
Окрошка на сироватці
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Варення з полуниці без варіння
Варення з полуниці з цілими ягодами
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Кабачки в кетчупі чилі на зиму


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
заморозить клубнику, как заморозить клубнику, заморозить клубнику на зиму, как правильно заморозить клубнику, как заморозить клубнику на зиму
Як заморозити полуницю
заливной пирог с клубникой и сметаной
Заливний пиріг з полуницею і сметаною