Читайте також: Шашлик Чалагач
Як приготувати стейк з томатним соусом
1. Телячу вирізку злегка відбиваємо і маринуємо хвилин 10-12 в рослинній олії, солі, чебреці, подрібненому кропі, лимоному соці, коріандрі, і чорному перці.
2. Потім викладаємо м’ясо на решітку і смажимо на мангалі до повного приготування.
3. Кетчуп, табаско (3 краплі), лимонний сік (5 мл), подрібнену зелень і зелену цибулю перемішуємо до однорідної маси.
4. Викладаємо стейк на тарілку, вистелену листям салату. Окремо подаємо соус. Декоруємо страву помідорами, нарізаними тонкими кружечками.
Читайте також: Курячий шашлик в горіховому маринаді