Гречаники з м’ясом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиУкраїнська кухня
Гречаники — українська національна страва з гречки з начинкою. Гречаники готують з м'ясом, печінкою або сиром. Пропонуємо рецепт смачних і соковитих гречаників з м'ясом
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свинячий фарш500 г
Гречка1 склянка
Цибуля1 шт
Борошно для паніровки
Яйце1 шт
Олія для смаження
Сіль, перець за смаком
Додати в список покупок

Щоб приготувати гречаники, потрібно:

Гречку відварюємо та перебиваємо блендером або пропускаємо 2 рази через м’ясорубку. Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо та смажимо на олії до золотистості.

Змішуємо м’ясо, гречку, цибулю. Гарненько вимішуємо, додаємо яйце, сіль та перец. З фаршу формуємо невеликі котлетки, обвалюємо їх борошні, потім у збитому яйці й обсмажуємо на повільному вогні, накриваючи кришкою сковороду, до рум’яної скоринки.

ГОТУЄМО З НАМИ
Гречаники з грибами

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар