Пісні гречаники

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Українська кухняВеликий піст
Читайте, як приготувати смачні пісні гречаники
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Гречана крупа100 г
Цибуля1 шт
Вода200 мл
Рослинна олія50 мл
Сіль дрібка
Вершкове масло за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати пісні гречаники

  1. Гречану крупу злегка прожарюємо на пательні. У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння, солимо і всипаємо гречку. Варимо кашу до готовності, періодично помішуючи. Знімаємо з вогню, охолоджуємо.
  2. Перекладаємо кашу в форму і ставимо охолоджуватися в холодильник.
  3. Охолоджену кашу нарізаємо на невеликі брусочки.
  4. Цибулю очищаємо, промиваємо під холодною проточною водою, обсушуємо та дрібно нарізаємо.
  5. Смажимо цибулю на вершковому маслі до появи золотистої скоринки.
  6. Рослинну олію розігріваємо на пательні й обсмажуємо «гречані» брусочки з обох сторін. Подаємо гарячими, посипавши смаженою цибулею.

Читайте також: Як правильно харчуватися в піст – поради дієтолога

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Смажена картопля з цибулею
Як приготувати тунець: 3 способи
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці
Картопля в духовці з сиром
Паста карбонара з грибами

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму