Пісні гречаники

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Українська кухняВеликий піст
Читайте, як приготувати смачні пісні гречаники
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Гречана крупа100 г
Цибуля1 шт
Вода200 мл
Рослинна олія50 мл
Сіль дрібка
Вершкове масло за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати пісні гречаники

  1. Гречану крупу злегка прожарюємо на пательні. У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння, солимо і всипаємо гречку. Варимо кашу до готовності, періодично помішуючи. Знімаємо з вогню, охолоджуємо.
  2. Перекладаємо кашу в форму і ставимо охолоджуватися в холодильник.
  3. Охолоджену кашу нарізаємо на невеликі брусочки.
  4. Цибулю очищаємо, промиваємо під холодною проточною водою, обсушуємо та дрібно нарізаємо.
  5. Смажимо цибулю на вершковому маслі до появи золотистої скоринки.
  6. Рослинну олію розігріваємо на пательні й обсмажуємо «гречані» брусочки з обох сторін. Подаємо гарячими, посипавши смаженою цибулею.

Читайте також: Як правильно харчуватися в піст – поради дієтолога

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Смажена картопля з сиром
Рулетний омлет
Курячі відбивні в картопляної шубці
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)