Оригінальні човники з кабачків з бринзою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Човники з кабачків з сирним фаршем - оригінальні і швидко готуються
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кабачки250 г
Бринза60 г
Вершкове масло20 г
Молоко0.50 склянки
Яйця1 шт
Сіль за смаком
Перець за смаком
Борошно1 ст.л.
Кріп за смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Проста закуска з кабачка з сирним соусом

Як приготувати човники з кабачків з бринзою

Кабачки миємо, очищаємо від шкірки й відварюємо до м’якості в підсоленій воді. Розрізаємо кабачки уздовж, видаляємо частину серцевини і заповнюємо фаршем з бринзи, розтертої з яйцем, серцевинами кабачків і дрібно нарізаною зеленню кропу.

Підготовлені кабачки викладаємо на змащену вершковим маслом пательню/форму і заливаємо соусом. Ставимо в духовку і запікаємо до утворення золотистої скоринки.

Для соусу борошно розводимо невеликою кількістю холодної води і вливаємо в кипляче молоко. Солимо, перчимо і варимо, поки соус злегка не загусне.

ГОТУЄМО З НАМИ
Деруни з кабачків

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?
Паста з морепродуктами в сметанному соусі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка