ГОТУЄМО З НАМИ
Запечена молода картопля (Все буде добре – відеорецепт)
Як підсмажити молоду картоплю
- Молоду картоплю очищаємо від шкірки (якщо шкірочка дуже молоденька, її можна залишити), промиваємо і обсушуємо.
- Вибираємо сковорідку, жаровню або товстостінну каструлю, на дно якої можна покласти всю картоплю (вільних місць залишати не можна, інакше масло буде горіти) і розтоплюємо вершкове масло.
- Після викладаємо картоплю, накриваємо каструлю кришкою і ставимо на слабкий вогонь. Готуємо до м’якості картоплі.
- Якщо картопля знизу зарум’яниться, акуратно перевертаємо її, солимо, накриваємо кришкою і доводимо до готовності.
Подаємо картоплю з кропом.
Готова картопля повинна мати золотисту скориночку, але вона не повинна бути жорсткою