Равіолі від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре) (відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Італійська кухня
Рецептом правильного тіста для равіолі поділився Ектор Хіменес-Браво!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цільнозернове борошно (для тіста)2 стакан
Яйце (для тіста)1 шт
Рослинна олія (для тіста)1 ст.л.
Холодна вода (для тіста)2 ст.л.
Яловичий фарш1 ст.л.
Свинячий фарш1 ст.л.
Ковбаса або шинка, дрібно нарізана2 ст.л.
Яйця (для начинок)3 шт
Тертий адигейський сир6 ст.л.
Терта бринза6 ст.л.
Зелена цибуля, рубана1 ст.л.
Шпинат2 ст.л.
Борошно для присипання за смаком
Рубана петрушка3 ст.л.
Оливкова олія2 ст.л.
Мускатний горіх0.50 ч.л.
Вершкове масло50 г
Часник3 зубчик
Додати в список покупок

Тісто для равіолі: як приготувати

  1. Підбираємо зручну і глибоку тарілку, в якій буде зручно замісити тісто. Вбийте в неї яйця.
  2. Насипаємо в яйця сіль і перемішуємо.
  3. Тепер потрібно додати до яєць сіль і борошно.
  4. У борошно вливається вода. Спочатку тісто потрібно вимісити ложкою.
  5. Коли воно загусне і стане більш однорідним, вимішуємо його вже руками.
  6. Тісто для равіолі має бути тугим і щільним. Готове тісто вкриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на деякий час.

Начинка для равіолі

Як готувати сирну начинку для равіолі

  1. Змішуємо терту бринзу (2 ст.л.) з тертим адигейським сиром (2 ст.л.)
  2. Додаємо яйце (1 шт.), мускатний горіх (1 г), дрібно нарізану петрушку (1 ст.л.) і перемішуємо

Як готувати сирно-ковбасну начинку для равіолі

  1. Змішуємо терту бринзу (2 ст.л.) з тертим адигейським сиром (2 ст.л.)
  2. Додаємо дрібно нарізану ковбасу (2 ст.л.)
  3. Вбиваємо одне яйце, мускатний горіх (1 г) і перемішуємо

Як готувати м’ясну начинку для равіолі

  1. Телячий фарш змішуємо з фаршем зі свинини
  2. У сковороді розігріваємо оливкову олію і викладаємо в неї фарш
  3. Додаємо дрібно нарізаний часник (зубчик). Злегка обсмажуємо і додаємо мелений перець, сіль і тертий мускатний горіх (1г)
  4. Додаємо шпинат і перемішуємо. Знімаємо фарш з вогню, трохи охолоджуємо і додаємо по 2 ст.л. сиру: адигейського і бринзи. Вбиваємо яйце і перемішуємо

Рецепт приготування равіолі

1. У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль і доводимо до кипіння. Після додаємо в неї трохи оливкової олії

2. Тісто розділяємо на 2 частини й пальцями приминаємо, надаючи плоску форму – так його буде зручніше розкачувати. Розкачуємо тісто в тонку довгу смужку шириною 10 см

В результаті у повинні вийти дві смужки з тіста

3. Посипаємо робочу поверхню невеликою кількістю борошна і викладаємо на неї смужку з тіста. На одну смужку невеликими порціями викладаємо начинку: по всій довжині смужки, залишаючи між порціями начинки відстань приблизно в 3-4 см

4. Накриваємо начинку зверху другою смужкою з тіста (тією стороною, на якій немає борошна) і притискаємо тісто біля кожної порції начинки

5. Тепер розділяємо равіолі, розрізаючи їх ножем або спеціальним різаком для тіста. Зрізаємо з кожної равіолі зайве тісто, залишивши біля начинки бортики завширшки в 1 см

6. Посипаємо равіолі борошном і залишаємо на кілька хвилин, щоб вони злегка підсохли. Після відправляємо равіолі в окріп і варимо, поки вони не спливуть на поверхню води

Як готувати заправку для равіолі

  1. Розігріваємо в сковороді вершкове масло
  2. Додаємо оливкову олію, дрібно рубаний часник, перець і сіль
  3. Обсмажуємо 30 секунд і додаємо дрібно рубану петрушку. В кінці додаємо рубаний зелений лук і вимикаємо вогонь

Подача і сервування равіолі

Готові равіолі викладаємо в пряне масло, перемішуємо, викладаємо на тарілку і подаємо

Тонкощі приготування равіолі від Ектора:

  1. Замість цільнозернового борошна можна взяти звичайне.
  2. Тісто потрібно відчути: якщо на початковій стадії воно клейке – це нормально. Продовжуйте замішувати далі.
  3. Петрушку додавайте в заправку в самому кінці.
  4. Тісто не варто занадто довго вимішувати.
  5. Яйце – один з головних секретів смачних равіолі. Саме яйце не дозволяє начинці розвалитися під час варіння.
  6. Цікавий колір і присмак тісту додадуть пюре зі шпинату або петрушки. Червоний колір додасть тісту паприка.

Як приготувати равіолі: відеорецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати фрикадельки з підливою
Кус-кус — ТОП-3 рецепти з м’ясом
Бефстроганов — рецепт приготування
Самса з м’ясом — простий рецепт
Квашена капуста по-румунськи
Пальчики — рецепт м’ясних рулетів
Фуа-гра — рецепт приготування
Котлета по-київськи та курячий рулет
Картопля у духовці: 5 смачних рецептів
Лазанья з грибами та сиром
Рибна піца
Солоні пироги з овочами: 5 рецептів
Деруни з сиром
Кукурудзяні оладки
Риба копчена, запечена з яйцями

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо