Яйця Бенедикт (Все буде добре)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиСніданки
Побалуйте себе і близьких неймовірним сніданком — яйцями Бенедикт.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйця, жовтки3 шт.
Булочка для гамбургерів1 шт.
Шпинат бланширований3 ст.л.
Яйця2 шт.
Лосось слабосоений100 г
Масло за смаком
Перець білий за смаком
Рукола за смаком
Лимон0,5 шт.
Соль за смаком
Додати в список покупок

Шпинат тушим на сковороде в сливочном масле, пока он не потемнеет. Булочку разрезаем на две части и подсушиваем каждую часть в тостере.

Приготування голландського соусу

Жовтки поміщаємо на водяну баню і відразу перемішуємо. Не перестаючи мішати, додаємо 3 ст. ложки гарячої води і заварюємо жовтки, поки соус не загусне. Коли жовтки почнуть загусати, тоненькою цівкою вводимо в соус розтоплене масло. Соус постійно помішуємо. Тримаємо соус на водяній бані не більше 5 хвилин, так як масло може відшаруватися. Тільки соус загус, відразу знімаємо його з вогню. Додаємо лимонний сік. Приправляємо соус перцем і сіллю.

Приготування яєць-пашот

ГОТУЄМО З НАМИ
Ситні сніданки для всієї родини: 5 простих рецептів

1 спосіб: в каструлі доводимо до кипіння воду. Яйце обережно розбиваємо і поміщаємо в харчову плівку. Робимо з плівки мішечок і зав’язуємо його так, щоб усередині практично не залишилося повітря. Розміщуємо мішечок в киплячу воду, закріплюючи його на стінці каструлі прищіпкою. Залишаємо яйце в окропі, поки білок повністю не згорнеться.
2 спосіб: в каструлі доводимо до кипіння воду. Підсолюємо її. Поміщаємо в окріп шумовку і на неї обережно виливаємо яйце. Дістаємо яйце, коли білок згорнеться.

Подача і сервіровка страви

На тарілку викладаємо рукколу. Зверху кладемо половинку булочки, на неї викладаємо шпинат, на шпинат поміщаємо шматочок слабосоленого лосося. На лосось кладемо яйце. В кінці поливаємо страву соусом.

ГОТУЄМО З НАМИ
5 простих і дуже смачних страв з яйцями

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Польова каша: як приготувати куліш
Котлети із топінамбура
Топінамбур у фритюрі
Брюссельска капуста по-італійськи
Англійське рагу із гарбуза
Печеня із топінамбура (відеорецепт, Все буде добре)
Гречка з грибами та свининою у мультиварці
Фестиваль чебуреків: 3 простих та швидких рецепти
Брюссельська капуста зі свинячим стейком
Макарони з соусом Болоньєзе в мультиварці
Макарони по-флотськи в мультиварці
Стромболі з грибами в мультиварці
Овочеве рагу в мультиварці
Як приготувати лисички: смачні ідеї
Кролик у гірчичному соусі в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви