Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Секрети ідеального курячого рулету розкриває Алла Ковальчук!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Курячі стегна5шт
Мочені яблука4шт
Волоські горіхи50г
Гарбузове насіння30г
Лимонний сік1ст.л.
Сушений імбирза смаком
Чебрецьза смаком

Як приготувати курячий рулет

  1. Зрізаємо м’ясо з кісток, викладаємо його між двома листами харчової плівки і за допомогою качалки злегка відбиваємо
  2. Вистилаємо харчовою плівкою робочу поверхню, на неї викладаємо лист пергаменту. Потім шматочки м’яса викладаємо на лист пергаменту так, щоб краї кожного шматочка заходили один на одного
  3. Збризгуємо м’ясо лимонним соком, перчимо, заправляємо сушеним імбиром і чебрецем
  4. Яблука нарізаємо скибочками. Викладаємо скибочки яблук посередині на м’ясний пласт. Посипаємо подрібненими горіхами і насінням. Загортаємо в тугий рулет. Запечатуємо краї харчової плівки, затягуючи рулет, як цукерку
  5. Викладаємо рулет (у плівці) в глибоке деко, наливаємо воду (вона повинна доходити до середини рулету) і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин

Можна взяти свіжі яблука, головне, щоб вони були кислими.


Читайте також: Буженина (фоторецепт)


Як приготувати курячий рулет: відеорецепт



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Яєчний глінтвейн
Цукерки Пташине молоко (фоторецепт)
Хачапурі по-аджарськи (Все буде смачно) (відеорецепт)
Хачапурі (Все буде смачно) (відеорецепт)
Хліб в хлібопічці
Вафлі в електровафельниці
Кава по-ліонськи
Морквяний рахат-лукум
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пампухи з фруктами
Томатний суп (фоторецепт)
Лосось в тісті
Лазанья – рецепт приготування
Киш з брокколі


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити