Як приготувати равіолі з лососем
Продукти для равіолі
ГОТУЄМО З НАМИ
Морквяні равіолі зі шпинатом (фоторецепт)
1. Два види борошна поступово з’єднуємо з жовтками
2. Замішуємо круте тісто, накриваємо миску рушником і ставимо тісто на 30 хвилин у холодне місце
2. Філе лосося нарізаємо дрібним кубиком
3. Відварюємо рибу в підсоленій воді буквально пару секунд – вона повинна змінити колір
4. Зливаємо воду і перекладаємо рибу в миску
5. Додаємо рікотту та добре перемішуємо
6. Тісто ділимо на 2 частини та тонко розкочуємо
7. Виїмкою відзначаємо місця, куди будемо викладати начинку
8. Змащуємо тісто розтопленим вершковим маслом
9. На зазначені місця викладаємо невеликі порції начинки
10. Накриваємо все другий смугою з тіста
11. Добре приминає тісто в проміжках між порціями начинки
12. Вирізаємо равіолі
13. Отвариваем равіолі в підсоленій воді до готовності – вони повинні спливти на поверхню
При подачі поливаємо равіолі вершками і прикрашаємо листочками базиліку – равіолі готові!
Читайте також, як приготувати равіоли від Ектора Хіменеса-Браво.