ГОТУЄМО З НАМИ
Сьомга-гриль в кисло-солодкому соусі (фоторецепт)
Як приготувати рибний шашлик в імбирному маринаді
Дерев’яні шпажки замочуємо в холодній воді на 20 хвилин.
Робимо маринад для шашлику з риби: подрібнюємо імбир, гострий перець, часник і петрушку. Додаємо лимонний сік і соєвий соус. Нарізаємо рибне філе великими шматочками (як на шашлик) і перемішуємо з маринадом. Залишаємо на 10 хвилин.
Замариноване рибне філе нанизуємо на шпажки, перемежовуючи його кільцями цибулі. Деко вистилаємо фольгою, викладаємо рибні шашлички, накриваємо фольгою і запікаємо в розігрітій до 180 ° С духовці 15 хвилин.
Готові шашлики з риби прикрашаємо зеленню петрушки. Подаємо зі скибочкою лимона.