Гірчичний експрес-маринад для свинини

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Пікнік
Гірчиця додасть м'ясу пікантність, м'якість і дозволить замаринувати м'ясо для шашлику за годину
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свинина1 кг
Гірчиця200 г
Соєвий соус2 ст.л.
Цибуля2 шт
Чорний перець0.50 ст.л.
Шавлія1 гілочка
Базилік1 гілочка
Орегано1 гілочка
Додати в список покупок

Як приготувати гірчичний маринад для свинини

1. Свинину нарізаємо шматочками середньої величини.

2. Для приготування маринаду для шашлику зі свинини змішуємо гірчицю, соєвий соус, нарізану півкільцями цибулю, зелень і чорний перець.

3. Додаємо в маринад для шашлику шматочки свинини, добре перемішуємо і залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

4. Після нанизуємо м’ясо на шампури і смажимо над вугіллям.

Читайте також:

Шашлик в гранатовому соку

Ідеї маринадів для шашлику

Поділитися рецептом
Рекомендуємо
Вишневий соус (фото)
Соус із червоних порічок
Середзерноморський соус (фото)
Домашній кетчуп із томатної пасти
Як приготувати соус для салату Цезар?
Грецький соус Цацики
Домашній кетчуп з аличою (фоторецепт)
Томатний маринад для телятини з хріном
Соус песто
Сальса — рецепт соусу
Соус Цезар (фоторецепт)
Класичний оцтовий маринад для свинини
Маринад з ківі для телятини
Маринад для свинини з коньяком від Ігоря Місевича
5 заправок для салату на пікнік
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині