1. Для приготування маринаду змішуємо оливкову олію, соєвий соус і гірчицю.
2. Курячі стегенця викладаємо в маринад і залишаємо на 2-3 години, а потім запікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 45-60 хвилин.
3. Для приготування соусу подрібнюємо грецькі горіхи за допомогою м’ясорубки або блендера до однорідності.
4. Розтираємо в ступі кінзу, часник і сіль, доводимо до стану однорідної кашки і додаємо до горіхової маси.
5. Додаємо хмелі-сунелі, коріандр, паприку та куркуму. Вливаємо винний оцет і оливкове масло. За допомогою питної води доводимо консистенцію соусу до потрібної густоти: соус по консистенції повинен нагадувати рідку сметану.
6. За необхідності додаємо до соусу сіль. Готові стегенця подаємо з соусом.