Як приготувати домашні котлети
- Всі продукти виймаємо з холодильника.
- Сухарі замочуємо в молоці, щоб вони стали м’якими.
- М’ясо пропускаємо через м’ясорубку разом з сухарями і цибулею. Якщо м’ясо жирне, в котлети потрібно додати яйце для того, щоб з фарш не розвалювався.
- Фарш солимо, перчимо і добре вимішуємо.
- В кінці фарш відбиваємо. Формуємо з фаршу котлети товщиною 1 см і паніруємо в сухарях, щоб запечатати соковитість.
- На сковороді розігріваємо олію, викладаємо в нього котлети і обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки на сильному вогні.
- Потім температуру зменшуємо до середньої, накриваємо сковорідку кришкою і готуємо котлети ще 20 хвилин.
- За 5 хвилин до закінчення приготування додаємо пару крапель води і пропарюють котлети під кришкою.
ГОТУЄМО З НАМИ
Котлети по-аджарськи: рецепт приготування
Сирі котлети можна заморозити і зберігати їх в морозілек до 3-х місяців. Перед обсмажуванням заморожених котлет, спочатку потрібно пропарити її під кришкою на середній температурі близько 5 хвилин, а потім вже смажити
Читайте також, як приготувати курячі котлети.