Печеня із топінамбура (відеорецепт, Все буде добре)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Ваша сім'я скаржиться на одноманітне меню? До вас на допомогу вже поспішає Сергій Калінін з дуже незвичайною і водночас простою у приготуванні стравою. Печеня із телятини з топінамбуром — ось те, що змусить близьких змінити свою думку про вашу одноманітну їжу!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Телятина350 г
Топінамбур4 шт.
Болгарський перець1 шт.
Селера (стебла)2 шт.
Морква2 шт.
Часник4 зубчики
Чилі1 шт.
Лимонний сік за смаком
Куркума за смаком
Коріандр мелений за смаком
Мускатний горіх за смаком
Олія рослинна за смаком
Масло вершкове за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати печеню із топінамбура

  1. Телятину нарізаємо дрібними кубиками. Топінамбур нарізаємо півкільцями, а моркву — дрібними кубиками.

    Для того, щоб топінамбур не потемнів, скроплюємо його лимонним соком і добре перемішуємо.

  2. Нарізаємо селеру та болгарський перець.
  3. На плиті розігріваємо дві пательні. Наливаємо олію, розігріваємо. На одну пательню викладаємо м’ясо, а на іншій обсмажуємо на сильному вогні моркву — вона повинна тільки підрум’янитися зверху, а всередині залишитися сирою. У кінці додаємо до моркви куркуму.
  4. Часник придавлюємо ножем і додаємо до м’яса.
  5. Коли м’ясо почне покриватися рум’яною скоринкою, прибираємо з пательні часник.
  6. Приправляємо м’ясо мускатним горіхом і коріандром. Солимо.
  7. На дно керамічних горщиків викладаємо м’ясо, на нього — болгарський перець і чилі, а на перець — моркву.
  8. У кожен горщик додаємо по шматочку вершкового масла та ставимо в розігріту до 180 ° С духовку. Запікаємо 20 хвилин. Потім горщики дістаємо, додаємо селеру, топінамбур і томимо печеню ще 10 хвилин.

ГОТУЄМО З НАМИ
Салат із груші з топінамбуром від Євгена Клопотенко (фото)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Борщ без буряка
Пастуший пиріг
Куряча печінка з айвою і шавлією
Польова каша: як приготувати куліш
Котлети із топінамбура
Топінамбур у фритюрі
Брюссельска капуста по-італійськи
Англійське рагу із гарбуза
Гречка з грибами та свининою у мультиварці
Фестиваль чебуреків: 3 простих та швидких рецепти
Брюссельська капуста зі свинячим стейком
Макарони з соусом Болоньєзе в мультиварці
Макарони по-флотськи в мультиварці
Стромболі з грибами в мультиварці
Овочеве рагу в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви