Страва на Хелловін від Євгена Клопотенко (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Хелловін
Приготуйте цю страву на Хелловін разом з дітьми - і їм, і вам буде дуже весело! Майстер-клас від Євгена Клопотенко
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яловичий фарш210 г
Кольорова капуста0.50 шт
Перепелині яйця4 шт
Часник1 зубчик
Вершкове масло за смаком
Молоко за смаком
Вершки за смаком
Гвоздика за смаком
Коріандр за смаком
Пюре з клюкви за смаком
Лавровий лист за смаком
Цукор за смаком
Перець чорний горошком за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати “Поле бою”: рецепт на Хелловін покроково

рецепт на Хелловін покроково

Продукти для приготування страви

рецепт на Хелловін покроково крок 1

рецепт на Хелловін покроково крок 1

рецепт на Хелловін покроково крок 1

1. Розділяємо кольорову капусту на суцвіття

що приготувати на Хелловін крок 2

2. Заливаємо молоком так, щоб воно повністю покрило капусту

меню на Хелловін крок 3

3. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист і відварюємо до м’якості

рецепт на Хелловін покроково крок 4

рецепт на Хелловін покроково крок 4

рецепт на Хелловін покроково крок 4

4. У фарш додаємо сіль, коріандр і дрібно нарізаний часник

покроковий рецепт на Хелловін крок 5

5. Добре вимішуємо фарш, формуємо з нього кульки і запікаємо в духовці протягом 15 хвилин

рецепт на Хелловін покроково крок 6

рецепт на Хелловін покроково крок 6

рецепт на Хелловін покроково крок 6

6. Відварену капусту відкидаємо на сито, пюруємо, додаємо в неї за смаком сіль, вершки і вершкове масло

що приготувати на Хелловін крок 7

7. Журавлинне пюре прогріваємо з цукром

рецепт на Хелловін покроково крок 8

рецепт на Хелловін покроково крок 8

8. М’ясні кульки та варені перепелині яйця прикрашаємо гвоздикою і горошинами чорного перцю, формуючи мордочки привидів

рецепт на Хелловін покроково

Викладаємо «привидів» на пюре з капусти, додаємо краплі журавлинного соусу, імітуючи кров – «Поле бою» від Євгена Клопотенко готово!


Євген Клопотенко


Фото: Віталій Панін, Smachno.ua

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Плов з м’ясом: рецепт приготування
Паста Карбонара без вершків
Борщ без буряка
Пастуший пиріг
Куряча печінка з айвою і шавлією
Польова каша: як приготувати куліш
Котлети із топінамбура
Топінамбур у фритюрі
Брюссельска капуста по-італійськи
Англійське рагу із гарбуза
Печеня із топінамбура (відеорецепт, Все буде добре)
Гречка з грибами та свининою у мультиварці
Фестиваль чебуреків: 3 простих та швидких рецепти
Брюссельська капуста зі свинячим стейком
Макарони з соусом Болоньєзе в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею