Говядина по-индонезийски


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Говядина800г
Масло кукурузное3ст.л.
Лук репчатый1шт
Чеснок2зубчик
Имбирь0.50ч.л.
Тмин0.50ч.л.
Кориандр0.50ч.л.
Чили-перец0.25ч.л.
Сахар4ч.л.
Кокосовая стружка3ст.л.
Сок лимонный1ст.л.
Бульон говяжий1.50стакан
Перец сладкий1шт
Соль0по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: В кастрюле разогреваем и слегка обжариваем лук с чесноком. Кладем мясо и жарим, помешивая, до коричневого цвета. Кладем специи и жарим еще 2 минуты. Добавляем остальные продукты и хорошо перемешиваем. Тушим без крышки на медленном огне 30-35 минут, помешивая. Подавая, украшаем тонкими полосками красного сладкого перца, перца чили и кольцами лука.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Оладки з кабачків з сиром
Шакшука
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею