Говядина по-индонезийски

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Говядина800 г
Масло кукурузное3 ст.л.
Лук репчатый1 шт
Чеснок2 зубчик
Имбирь0.50 ч.л.
Тмин0.50 ч.л.
Кориандр0.50 ч.л.
Чили-перец0.25 ч.л.
Сахар4 ч.л.
Кокосовая стружка3 ст.л.
Сок лимонный1 ст.л.
Бульон говяжий1.50 стакан
Перец сладкий1 шт
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: В кастрюле разогреваем и слегка обжариваем лук с чесноком. Кладем мясо и жарим, помешивая, до коричневого цвета. Кладем специи и жарим еще 2 минуты. Добавляем остальные продукты и хорошо перемешиваем. Тушим без крышки на медленном огне 30-35 минут, помешивая. Подавая, украшаем тонкими полосками красного сладкого перца, перца чили и кольцами лука.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Тефтелі із фаршу Асорті
Рибні котлети — відеорецепт приготування
Котлета по-київськи — рецепт від експертів Все буде добре
Курячі котлети
Як приготувати фрикадельки з підливою
Кус-кус — ТОП-3 рецепти з м’ясом
Бефстроганов — рецепт приготування
Самса з м’ясом — простий рецепт
Квашена капуста по-румунськи
Пальчики — рецепт м’ясних рулетів
Фуа-гра — рецепт приготування
Котлета по-київськи та курячий рулет
Картопля у духовці: 5 смачних рецептів
Лазанья з грибами та сиром
Рибна піца

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо