Говядина по-индонезийски

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Говядина800 г
Масло кукурузное3 ст.л.
Лук репчатый1 шт
Чеснок2 зубчик
Имбирь0.50 ч.л.
Тмин0.50 ч.л.
Кориандр0.50 ч.л.
Чили-перец0.25 ч.л.
Сахар4 ч.л.
Кокосовая стружка3 ст.л.
Сок лимонный1 ст.л.
Бульон говяжий1.50 стакан
Перец сладкий1 шт
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: В кастрюле разогреваем и слегка обжариваем лук с чесноком. Кладем мясо и жарим, помешивая, до коричневого цвета. Кладем специи и жарим еще 2 минуты. Добавляем остальные продукты и хорошо перемешиваем. Тушим без крышки на медленном огне 30-35 минут, помешивая. Подавая, украшаем тонкими полосками красного сладкого перца, перца чили и кольцами лука.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Смажена картопля з цибулею
Як приготувати тунець: 3 способи
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці
Картопля в духовці з сиром
Паста карбонара з грибами

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму