Далмацкий рыбный гуляш

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Рыба (разных сортов)1000 г
Зелень (различная)1 стакан
Лук репчатый2 шт
Чеснок2 зубчик
Томатная паста100 г
Перец красный молотый0.00 щепотка
Лимон0.50 шт
Соль0.00 щепотка
Додати в список покупок

Рыбу очищаем, удаляем кости, разрезаем на куски, сбрызгиваем лимонным соком, солим и посыпаем красным перцем. Мелко нарубленную зелень, измельченный лук, толченый чеснок, красный перец и несколько долек лимона обжариваем в большом количестве растительного масла на довольно сильном огне, а затем смешиваем с томатным пюре. Добавляем нарезанную кусочками рыбу и тушим на небольшом огне до полной готовности. Перед подачей гуляш посыпаем зеленью.     

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Смажена картопля з сиром
Рулетний омлет
Курячі відбивні в картопляної шубці
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Яблучні оладки
шарлотка
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак