Як приготувати гуляш
- Сало дрібно нарізаємо та розтоплюємо.
- Додаємо рубану цибулю, обсмажуємо до прозорості та кладемо паприку. Перемішуємо та додаємо м’ясо, нарізане невеликими шматочками.
- Зменшуємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо 60 хвилин.
- Кладемо нарізану невеликими шматочками картоплю, солимо й обсмажуємо до напівготовності.
- Додаємо нарізаний соломкою болгарський перець, скибочки помідорів, шматочки чилі та вливаємо бульйон.
- Готуємо галушки. З борошна, дрібки солі та яйця замішуємо тісто. Формуємо з тіста “ковбасу” і нарізаємо тонкими скибочками. Кожну галушку притискаємо пальцем посередині.
- Варимо до готовності картоплю і додаємо галушки. Коли галушки спливуть, гуляш готовий. Перед подачею посипаємо гуляш рубаною зеленню.
ГОТУЄМО З НАМИ
Суп-гуляш з чіпетками: рецепт приготування