Кольрабі в томатному соусі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Кольрабі — найкорисніша зимня капуста, яку часто недооцінюють. Знайти її можна в будь-якому супермаркеті, а готується ця вітамінна бомба дуже просто

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Кольрабі (головка)1шт
Мелений чорний перець1дрібка
Кориця1дрібка
Сметана80стакан
Томатний соусст.л.
Борошног
Оліяза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати капусту кольрабі — рецепт

  1. Кольрабі очищуємо від шкірки та нарізаємо невеличкими шматочками
  2. Кожен шматочок обвалюємо у борошні та обсмажуємо на олії з двох сторін
  3. Обсмажені шматочки кольрабі складаємо в сотеник, солимо та посипаємо перцем
  4. Сметану змішуємо з томатним соусом та заливаємо кольрабі. Тушимо на невеликому вогні 40 хвилин.

Подаємо кольрабі як окрему страву або закуску до основної.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Полуничний смузі
Варення з полуниці без варіння
Тарт з полуницею
Грибна окрошка на мінеральній воді
Легкий салат з кабачка з помідором
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити