Кольрабі в томатному соусі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Вегетаріанство
Кольрабі — найкорисніша зимня капуста, яку часто недооцінюють. Знайти її можна в будь-якому супермаркеті, а готується ця вітамінна бомба дуже просто
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Кольрабі (головка)1 шт
Мелений чорний перець1 дрібка
Кориця1 дрібка
Сметана80 стакан
Томатний соус ст.л.
Борошно г
Олія за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати капусту кольрабі — рецепт

  1. Кольрабі очищуємо від шкірки та нарізаємо невеличкими шматочками
  2. Кожен шматочок обвалюємо у борошні та обсмажуємо на олії з двох сторін
  3. Обсмажені шматочки кольрабі складаємо в сотеник, солимо та посипаємо перцем
  4. Сметану змішуємо з томатним соусом та заливаємо кольрабі. Тушимо на невеликому вогні 40 хвилин.

Подаємо кольрабі як окрему страву або закуску до основної.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рулетний омлет
Курячі відбивні в картопляної шубці
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари
Мамалига з бринзою та шкварками
Овочева лазанья
Галушки з грибами, запечені в сметані (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)