М’ята молода картопля

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
М'ята молода картопля - це все та ж улюблена варена картопля, злегка обсмажена в оливковій олії. Спробуйте!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Картопля молода675 г
Оливкова олыя2 ст.л.
Зелень свіжа2 ст.л.
Лимон1 шт
Додати в список покупок

Як приготувати м’яту молоду картоплю

  1. Варимо неочищений картоплю в киплячій підсоленій воді протягом 20 хвилин.
  2. Потім воду зливаємо, картопля змащуємо олією, викладаємо на деко і запікаємо в добре розігрітій духовці до золотистого кольору.
  3. Готовий молода картопля перекладаємо в миску і тиснемо кожну картоплину виделкою так, щоб шкірка лопнула. Додаємо оливкову олію, терту цедру, сік лимона і посипаємо дрібно нарізаною зеленню петрушки.

ГОТУЄМО З НАМИ
Смажена молода картопля

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?
Паста з морепродуктами в сметанному соусі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка