М’ята молода картопля

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
М'ята молода картопля - це все та ж улюблена варена картопля, злегка обсмажена в оливковій олії. Спробуйте!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Картопля молода675 г
Оливкова олыя2 ст.л.
Зелень свіжа2 ст.л.
Лимон1 шт
Додати в список покупок

Як приготувати м’яту молоду картоплю

  1. Варимо неочищений картоплю в киплячій підсоленій воді протягом 20 хвилин.
  2. Потім воду зливаємо, картопля змащуємо олією, викладаємо на деко і запікаємо в добре розігрітій духовці до золотистого кольору.
  3. Готовий молода картопля перекладаємо в миску і тиснемо кожну картоплину виделкою так, щоб шкірка лопнула. Додаємо оливкову олію, терту цедру, сік лимона і посипаємо дрібно нарізаною зеленню петрушки.

ГОТУЄМО З НАМИ
Смажена молода картопля

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля по-селянськи: простий рецепт
Спаржа з рисом
Курячий мус з кабачками (Все буде добре, відеорецепт)
Соте із кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Бурані із курки зі спаржевою квасолею (фоторецепт)
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Галушки з бринзи
Гречаники з м’ясом
Вареники з вишнею
Кабачковий торт
Кролик у вершках від Тетяни Литвинової (фоторецепт)
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
Святкова курка, запечена на мангалі
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
Котлети з кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині