Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Приготувати піцу - щоб тісто не пригорало, начинка не витікала, а корж не був сухим і рихлим - справжнє мистецтво. І цим мистецтвом досконало володіє італійський піццайола Вінченцо Барба. Він і навчив популярного співака Олександра Кривошапко готувати італійську піцу та піццу по-селянськи

Італійська піца

ІНГРЕДІЄНТИ

Для тіста:

  • Борошно твердих сортів – 500 г
  • Вода – 300 мл
  • Сіль – 15 г
  • Оливкова олія extra virgin – 30 мл
  • Пресовані свіжі дріжджі – 10 г

Для начинки:

  • Моцарелла – 10 г
  • Салямі – 50 г
  • Зелені оливки – 30 г
  • Печериці – 100 г

Для соусу:

  • Помідори – 4 шт.
  • Оливкова олія – ​​10 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Цукор
  • Сіль
  • Сушений базилік
  • Орегано

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Готуємо тісто

  1. Пресовані дріжджі розводимо у воді, додаємо сіль і розмішуємо
  2. Борошно висипаємо на стіл гіркою і зверху робимо ямку. Виливаємо рідку суміш в борошно і швидко руками вимішуємо тісто до пружної консистенції. Додаємо в тісто оливкову олію і знову вимішуємо
  3. Залишаємо тісто настоюватися в теплому місці 2 години

Готуємо соус

  1. Помідори і часник очищаємо від шкірки і пропускаємо через блендер. Додаємо щіпку сухого базиліка, орегано, сіль, цукор, оливкову олію. Все пропускаємо через блендер. Суміш виливаємо в сотейник і варимо 5 хвилин
  2. На присипану борошном поверхню викладаємо кульку тіста вагою 180 г і руками формуємо з неї корж
  3. Присипаємо форму борошном, розігріваємо духовку до 250 ° С
  4. Викладаємо тісто у форму, змащуємо піцу томатним соусом, посипаємо шаром тертого сиру
  5. Нарізані салямі, шампіньйони, оливки в один шар викладаємо на сир. Зверху посипаємо піцу другим шаром тертого сиру. Ставимо піцу в розігріту духовку на 10 хвилин

Піца по-селянськи

ІНГРЕДІЄНТИ

Для тіста:

  • Сухі дріжджі – 7 г
  • Цукор – 0,5 ст.л.
  • Гаряча вода – 200 мл
  • Пшеничне борошно – 500 г
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Оливкова олія – ​​3 ст.л.

Для начинки:

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Консервовані ананаси кільцями – 7 шт.
  • Кукурудза – 70 г
  • Сир моцарела – 200 г
  • Готовий томатний соус

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. У просіяне через сито борошно додаємо сіль. Дріжджі розводимо у воді, додаємо оливкову олію і цукоп, перемішуємо. Отриману суміш виливаємо в тісто
  2. Добре вимішуємо тісто. Залишаємо підходити на 1,5 години. Тісто має збільшитися в розмірі в 2 рази
  3. Дістаємо тісто і вимішуємо його ще 2 хвилини. Розтягуємо руками і викладаємо на деко, присипане борошном.
    Краї тіста розтягуємо пальцями, щоб воно було більш рівним
  4. Курку і ананаси нарізаємо шматочками, сир натираємо
  5. Змащуємо піцу соусом, викладаємо перший шар сиру, потім курку, ананаси і кукурудзу. Посипаємо другим шаром сиру, бортики змащуємо яєчним жовтком
  6. Відправляємо піцу в розігріту до 250 ° С духовку на 25 хвилин
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
шарлотка на кефире рецепт
Шарлотка на кефірі з яблуками