Гаспачо — рецепт від Сергія Калініна і Михайла Присяжнюка (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Кулінарний експерт Сергій Калінін розповідає, як готувати знаменитий іспанський суп за рецептом провінції Андалузії. Готував разом з Сергієм юрист, експерт проектів СТБ Михайло Присяжнюк

Гаспачо — покроковий рецепт

СКЛАДОВІ

  • Помідори – 500 г
  • Огірки – 250 г
  • Червоний болгарський перець – 200 г
  • Ріпчасту цибулю – 100 г
  • Часник – 1 зубчик
  • Перець чилі – 1/2 шт.
  • Лимонний сік – 30 мл
  • Томатний сік – 200 мл
  • Нерафіновану соняшникову олію – 60 мл
  • Солодке яблуко – 100 г
  • Батон – 80 г Сіль – 1/2 ч.л.
  • Чорний мелений перець – 1/3 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Зрізаємо з болгарського перцю плодоніжки і очищаємо його від насіння. Викладаємо частини перцю зовнішньою стороною на розпечену сковороду і обвуглюєм. Прибираємо з вогню та накриваємо сковорідку кришкою. Охолоджуємо.
  2. Знімаємо з перцю шкірку і нарізаємо шматочками. Помідори і огірки також очищаємо від шкірки.
  3. Почищені яблука, цибулю, часник та перець чилі нарізаємо довільними шматочками.
  4. Додаємо масло, лимонний і томатний соки. Подрібнюємо все блендером. Зрізаємо скоринку з шматочків батона. М’якоть додаємо до гаспачо разом з сіллю і перцем. Ще раз подрібнюємо.

Накриваємо каструлю кришкою і ставимо в холодильник мінімум на півгодини, максимум – на ніч.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо