Гаспачо — рецепт від Сергія Калініна і Михайла Присяжнюка (Все буде смачно)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Кулінарний експерт Сергій Калінін розповідає, як готувати знаменитий іспанський суп за рецептом провінції Андалузії. Готував разом з Сергієм юрист, експерт проектів СТБ Михайло Присяжнюк

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Гаспачо — покроковий рецепт

СКЛАДОВІ

  • Помідори – 500 г
  • Огірки – 250 г
  • Червоний болгарський перець – 200 г
  • Ріпчасту цибулю – 100 г
  • Часник – 1 зубчик
  • Перець чилі – 1/2 шт.
  • Лимонний сік – 30 мл
  • Томатний сік – 200 мл
  • Нерафіновану соняшникову олію – 60 мл
  • Солодке яблуко – 100 г
  • Батон – 80 г Сіль – 1/2 ч.л.
  • Чорний мелений перець – 1/3 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Зрізаємо з болгарського перцю плодоніжки і очищаємо його від насіння. Викладаємо частини перцю зовнішньою стороною на розпечену сковороду і обвуглюєм. Прибираємо з вогню та накриваємо сковорідку кришкою. Охолоджуємо.
  2. Знімаємо з перцю шкірку і нарізаємо шматочками. Помідори і огірки також очищаємо від шкірки.
  3. Почищені яблука, цибулю, часник та перець чилі нарізаємо довільними шматочками.
  4. Додаємо масло, лимонний і томатний соки. Подрібнюємо все блендером. Зрізаємо скоринку з шматочків батона. М’якоть додаємо до гаспачо разом з сіллю і перцем. Ще раз подрібнюємо.

Накриваємо каструлю кришкою і ставимо в холодильник мінімум на півгодини, максимум – на ніч.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Торт Черепаха від Тетяни Литвинової


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити