Овочева запіканка в мультиварці
Складові:
- Мелена солодка паприка – 1 ч.л .;
- Олія – 2 ст.л .;
- Чорний мелений перець – за смаком;
- Сіль – за смаком;
- Томатна м’якоть у власному соку – 400 мл;
- Базилік – 2 ст.л .;
- Часник – 3 зубчики;
- Зелений солодкий перець – 1 шт .;
- Червоний солодкий перець – 2 шт .;
- Картопля (велика) – 4 шт.;
Покроковий рецепт приготування овочевої запіканки в мультиварці
- Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо тонкими скибочками. Перець ріжемо довгими смужками.
- Часник чистимо і подрібнюємо, після змішуємо з паприкою базиліком, сіллю і чорним перцем.
- Часник можна подрібнити в ступці або натерти на дрібної тертці
Продовження рецепта – тут.
Овочева запіканка з баклажанами
Складові:
- Баклажани – 450 г;
- Сіль за смаком;
- Перець мелений – за смаком;
- Оливкова олія – 0,5 склянки;
- Часник – 3 зубчик;
- Помідори – 450 г;
- Томатна паста – 1 ст.л .;
- Цибуля ріпчаста – 2 шт .;
- Перець солодкий – 2 шт .;
- Картопля – 450 г$
Покроковий рецепт приготування овочевої запіканки з баклажанами – тут.
Грецька мусака
Складові:
- Телячий фарш – 500 г;
- Цукіні – 2 шт .;
- Пармезан або будь-який твердий сир – 30 г;
- Консервовані томати – 300 г;Рослинна олія – за смаком;
- Цибуля – 1 шт .;
- Зелень петрушки – 1 пучок;
- Томатна паста – 2 ст.л .;
- Часник – 3 зубчики;
- Картопля – 400 г;
- Вершкове масло – 2 ст. л .;
- Молоко – 500 мл;
- Борошно – 2 ст.л .;
- Мускатний горіх – за смаком;
- Сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування грецької мусаки – тут.