Уксус имбирный

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Корень имбиря (порошок)2 ст.л.
Уксус2 ст.л.
Вода2 ст.л.
Соль1 ч.л.
Сахар1 ч.л.
Соевый соус1 ч.л.
Масло кунжутное1 ч.л.
Додати в список покупок

Порошок корня имбиря смешиваем с уксусом, добавляем воду и все тщательно перемешиваем. В получившуюся смесь всыпаем щепотку соли, столько же сахара и добавляем соевый соус. Затем вводим кунжутное масло и взбиваем. Уксус готов.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Абрикосовий тартар (Все буде добре) (відео)
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
М’ятний соус до м’яса
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий
Соус із червоних порічок
Пряний соус із аґрусу
Соус карбонара
Ткемалі з порічки
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
Грецький соус Цацики
Вишневий соус (фото)
Середзерноморський соус (фото)
Домашній кетчуп із томатної пасти
Як приготувати соус для салату Цезар?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму