Імбирний оцет

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Незвичайний рецепт оцту з імбирного порошку і кунжутного масла, який відмінно підходить для заправки будь-яких страв
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Порошок корню імбира2 ст.л.
Оцет2 ст.л.
Вода2 ст.л.
Сіль1 ч.л.
Цукор1 ч.л.
Соєвий соус1 ч.л.
Кунжутна олія1 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати імбирний оцет

Порошок кореня імбиру змішуємо з оцтом, додаємо воду і все ретельно перемішуємо. В отриману суміш всипаємо дрібку солі, стільки ж цукру і додаємо соєвий соус. Потім вводимо кунжутне масло і збиваємо. Імбирний оцет готовий!

ГОТУЄМО З НАМИ
Медова заправка (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
5 кращих соусів Італії
Домашній майонез: 5 простих рецептів
Соус Болоньєзе
Соуси з грибів: 3 простих рецепта
Грузинські соуси зі слив: ткемалі, сацебелі, тклапі
Грибний соус
Соус із білих грибів до риби (Все буде добре)
Аджика на зиму: сливова, з баклажанами, класичний рецепт
Кетчуп як в магазині
Томатний соус на зиму: кращі рецепти
Аджика (фоторецепт)
Домашній кетчуп з томатної пасти
Сацебелі по-імеретинськи (фоторецепт)
Соуси зі слив на зиму: ТОП-5 рецептів
Рецепт кетчупу: ідеї на будь-який смак

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)