ГОТУЄМО З НАМИ
Сьомга-гриль в кисло-солодкому соусі (фоторецепт)
Як приготувати:
- У сотейнику на оливковій олії обсмажуємо нарізану ріпчасту цибулю, моркву, натерту на крупній тертці. Все перемішуємо.
- В каструлі кип’ятимо воду. Кладемо туди розкришений плавлений сир, добре розмішуємо дерев’яною лопаткою.
- Додаємо в каструлю нарізану кубиками картоплю й варимо до напівготовності.
- Закладаємо пасеровані овочі в каструлю, додаємо туди ж нарізане кубиками філе риби, солимо, перчимо та даємо супу закипіти.
- Варимо хвилин 5 до готовності риби, додаємо дрібно нарізаний кріп і відразу вимикаємо вогонь.
- Супу потрібно дати настоятися хвилин 5 і можна розливати по тарілках.
Особливо смачним сирний суп стає на наступний день після приготування