Місо суп

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перші стравиЯпонська кухня
Місо суп — це класичне японська старва, яке японці можуть їсти на сніданок, обід і вечерю. Місо суп легко приготувати і вдома - досить зібрати спеціальні інгредієнти
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вода1 л
Сухий рибний бульон1-2 ст.л.
Місо паста1-2 ст.л.
Гриби шиітаке за смаком
Норі за смаком
Зелена цибуля за смаком
Тофу за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати місо суп

  1. Для місо супу потрібно заздалегідь замочити гриби шиітаке в воді на ніч.
  2. Кип’ятимо воду і додаємо туди рибний бульйон. Спробуйте – суп не повинен бути солоним. Якщо це так, додайте ще води.
  3. Знову доводимо до кипіння бульйон і додаємо замочені шиітаке, нарізані на смужки.
  4. Проварюємо гриби пару хвилин і додаємо місо пасту. Для цього наберіть трохи бульйону в ополоник і розведіть там пасту.
  5. Місо суп при приготуванні має виражений аромат, зате готовий пахне приємно і апетитно

Знімаємо бульйон з плити, доливаємо частину з пастою та кладемо водорості, щоб вони розмокнули.
Місо суп готовий! При подачі кладемо в глибоку миску пару кубиків сиру тофу, зелену цибулю та заливаємо це супом.

ГОТУЄМО З НАМИ
Класичний місо-суп

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Курячий суп з вермішеллю
Томатний суп-пюре
Суп з галушками
ТОП-3 рецепта грибного крем-супу
Суп з грибами
Гарбузовий суп – рецепт покроковий
Суп з галушками по-українськи
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий
Овочевий суп з цукіні і зеленим горошком
Гороховий суп з копченостями
Суп з фрикадельками і вермішеллю – покроковий рецепт приготування
Зелений борщ з томатом
Борщ: рецепт без м’яса
Рецепт солянки з копченостями
Як варити грибний суп зі свіжих грибів?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму