Як приготувати зелений борщ зі щавлем і буряком
- У каструлю наливаємо м’ясний бульйон. Картоплю чистимо, миємо та нарізаємо кубиками, але не дуже дрібно. Кладемо в каструлю і ставимо на вогонь.
- Моркву та ріпчасту цибулю чистимо, миємо. Цибулю дрібно ріжемо, а моркву натираємо на тертці з великими отворами. Кладемо на пательню із соняшниковою олією і припускаємо 10 хвилин.
- Додаємо моркву та цибулю у каструлю з бульйоном і картоплею.
- Буряк чистимо, миємо та натираємо на тертці. Кладемо в каструлю. Варимо картоплю, цибулю, моркву та буряк до готовності.
- Щавель миємо, обрізаємо живці та дрібно нарізаємо.
- Нарізаний щавель додаємо в каструлю. Кладемо столову ложку томатної пасти, солимо та перчимо до смаку. Варимо ще 5-7 хвилин і вимикаємо.
- Яйця варимо круто. Охолоджуємо й очищуємо, дрібно ріжемо.
- Додаємо яйця у каструлю з борщем.
Український зелений борщ готовий! Подаємо зі сметаною.