Як готувати варення з болгарського перцю
- Розрізаємо яблука на 4 частини, видаляємо серцевину. Перець очищаємо від насіння і нарізаємо скибочками. Складаємо все в каструлю, засипаємо цукром і залишаємо на 24 години, щоб овочі і фрукти пустили сік
- Томимо суміш на маленькому вогні 40 хвилин
- Перебиваємо все блендером до однорідної консистенції і перетираємо через сито
- З перцю чилі видаляємо насіння, нарізаємо його великими шматочками. Додаємо в варення улюблені спеції, оцет і варимо ще 10-15 хвилин
- В кінці виймаємо з варення всі спеції, якщо вони варилися цілими. Розкладаємо все по стерилізованих банках і закупорюємо.
Варення з болгарського перцю готово!