Натуральний виноградний оцет: простий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Ділимося дуже простим рецептом натурального виноградного оцту
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Виноград3000 г
Вода250 мл
Цукор200 г
Додати в список покупок

Як приготувати виноградний оцет

  1. З винограду віджимаємо сік, змішуємо його з макухою і поміщаємо в банку.
  2. Додаємо цукор і воду кімнатної температури.
  3. Накриваємо марлею і ставимо в тепле місце на 4 місяці.
  4. Оцет проціджуємо і переливаємо в скляну пляшку або банку.

Зберігати оцет потрібно в темному прохолодному місці

ГОТУЄМО З НАМИ
Яблучний оцет в домашніх умовах: рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Чорничне варення
Варення із шовковиці
Черешневий компот
Рецепти варення
Печериці по-венесуельськи
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками