Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Тыква | 500 ст. л. | |
Соль | 2 ч. л. | |
Сахар | 2 ч. л. | |
Дрожжи сухие | 1 ч. л. | |
Вода | 75 г | |
Оливковое масло | 3 ст. л. | |
Мука | 250 г | |
Додати в список покупок
Покроковий рецепт приготування
- Очистити гарбуз, нарізати на невеликі кубики. Нам потрібно 400 г м’якоті гарбуза.
- Приготувати гарбуз можна будь-яким зручним для вас способом. Можна запекти в духовці, з додаванням 1 ст.л. оливкової олії, 40 хвилин, до м’якості.
- Пюруємо готовий гарбуз. Трохи остудити.
- Дріжджі розвести в теплій воді, і залишити на 10-15 хвилин.
- Пюруємо гарбуз, додає цукор і сіль. Перемішати.
- Додати розведені дріжджі. Перемішати до однорідності.
- У просіяне борошно додати гарбузову суміш і 2 ст. л оливкової олії. Замісити тісто.
- Тісто має вийде м’яким, еластичним.
- Круглу буханку викласти на присипану борошном деко, з пек.бумагой. Залишити розстоятися на 1-1.5 години.
- Змастити молоком, присипати борошном. Зробити гострим ножем надрізи.
- Випікати в розігрітій духовці 30-35 хвилин.