Пиріг з гарбуза

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиАмериканська кухняДень подяки
На День подяки можна спекти пиріг з консервованим гарбузом. Тісто для гарбузового пирога зазвичай готують пісочне, з борошна, вершкового масла і води з додаванням солі. Для додаткового аромату в начинку додають корицю, імбир, гвоздику і мускатний горіх. Дізнайтеся рецепт смачного осіннього пирога з пряною гарбузово-медовою начинкою в нашому покроковому рецепті!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста
Борошно6-7 ст.л.
Вершкове масло100 г
Яйце1 шт
Сіль дрібка
Вода або молоко1-2 ст.л.
Для начинки
Мед2-4 ст.л.
Гарбуз500 г
Вершкове масло50 г
Яйця3 шт
Кориця дрібка
Лимонна цедра1 ч.л.
Ванілін на кінчику ножа
Додати в список покупок

Як приготувати гарбузовий пиріг

Крок 1. Готуємо тісто: борошно просіваємо разом з сіллю, додаємо нарізане невеликими шматочками масло, перетираємо руками борошно з маслом в крихту, додаємо яйце і замішуємо гладке тісто. При необхідності додаємо трохи крижаної води або молока. Загортаємо тісто в плівку й прибираємо в холодильник на 30-60 хвилин

Крок 2. Готуємо форму діаметром 23 см з невисокими бортиками. Тісто розкачуємо на присипаній борошном поверхні. Викладаємо у форму так, щоб закрити дно і бортики. Ставимо форму з тістом в холодильник ще на 30-60 хвилин

Крок 3. Накриваємо тісто листом пергаменту, викладаємо на нього суху квасолю і ставимо в розігріту духовку до 180 С на 15 хвилин. Видаляємо пергамент з квасолею і ставимо форму в духовку ще на 5 хвилин. Даємо трохи охолонути

Крок 4. Готуємо начинку: гарбуз розрізаємо на великі шматочки, загортаємо в фольгу і запікаємо в духовці при 220-230 С близько 30-35 хвилин. Розгортаємо фольгу і за допомогою чайної ложки і виделки знімаємо гарбузову м’якоть зі скоринки. Подрібнюємо блендером

Крок 5. Додаємо мед (за смаком), вершкове масло, спеції і злегка збиваємо блендером, по одному додаємо яйця, збиваючи блендером. Вливаємо начинку в форму з тістом

Крок 6. Ставимо пиріг в духовку, розігріту до 180 С і випікаємо 40-45 хвилин. Охолоджуємо


Читайте також: Гарбузовий кисіль

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи
Швидка пасха
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік