Як приготувати кабачкову ікру
- Цибулю нарізаємо півкільцями, всі інші овочі – кубиком
- У каструлі розігріваємо трохи рослинної олії, викладаємо моркву і обсмажуємо до м’якості
- Додаємо інші овочі, рослинну олію і тушкуємо приблизно 25 хвилин
- В кінці додаємо сіль, перець, цукор, при необхідності – лимонну кислоту і трохи томатної пасти для кольору
- Всі інгредієнти перебиваємо в блендері та перекладаємо в каструлю. Додаємо чилі й варимо ще 5 хвилин. В кінці перець виймаємо.
Ікру можна зберегти на зиму – для цього гарячу ікру розкладіть по простерилізованим гарячим банкам, накрийте прокип’яченими кришками і закатайте.