Крученики рыбные

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Филе скумбрии 220 г
Лук35 г
Жир5 г
Хлеб15 г
Яйцо0.50 шт
Соль2 г
Мука5 г
Масло сливочное10 г
Перец черный (молотый)0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Филе скумбрии делим на две части. Одну часть отбиваем. Вторую — разрезаем на куски, пропускаем через мясорубку, добавляем пассерованный лук, размоченный в воде хлеб, яйцо, перец и соль. Все хорошо перемешиваем.
Подготовленный фарш раскладываем на отбитые куски скумбрии, сворачиваем в трубочку, обвязываем нитками. Обваливаем в муке, затем во взбитом яйце и жарим на сливочном масле 12-15 минут до готовности.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Лаваш зі смаженими грибами
Смажені креветки під часниковим соусом
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня
Лаваш з сиром
Закуска з дині та пармської шинки
Домашня малосольна скумбрія
Рулетики з баклажанів з сирною начинкою
В’ялені сливи з часником і чебрецем
Човники з баклажанів із часниковим соусом
В’ялені помідори (фоторецепт)
Малосольні огірки: ТОП-5 рецептів
Консервована кукурудза з маслом і салямі
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар