Крученики рыбные


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Филе скумбрии 220г
Лук35г
Жир5г
Хлеб15г
Яйцо0.50шт
Соль2г
Мука5г
Масло сливочное10г
Перец черный (молотый)0по вкусу

Филе скумбрии делим на две части. Одну часть отбиваем. Вторую — разрезаем на куски, пропускаем через мясорубку, добавляем пассерованный лук, размоченный в воде хлеб, яйцо, перец и соль. Все хорошо перемешиваем.
Подготовленный фарш раскладываем на отбитые куски скумбрии, сворачиваем в трубочку, обвязываем нитками. Обваливаем в муке, затем во взбитом яйце и жарим на сливочном масле 12-15 минут до готовности.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Буріто з телятиною
Запіканка з сиром
Печінковий паштет на хрустких тостах з білого хліба
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Форшмак з сиром
Закуска Центр всесвіту (Все буде смачно) (відеорецепт)
Манти: рецепт
Млинцеві канапе з мусом із сьомги
Брускетта з помідорами та сиром
Класичний сендвіч з соусом Цезар (фоторецепт)
Морква по-корейськи: тонкощі приготування
Домашня шаурма
Хумус
Сирні грінки з яйцем


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити