Пироги з капустою: 5 рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Неймовірний аромат домашньої випічки, соковита начинка, рум'яна скоринка - пропонуємо приготувати пиріг з капустою за одним із наших рецептів.
Зберегти в кулінарну книгу

Швидкий заливний пиріг з капустою на майонезі

Складові:

Для тіста:

  • Майонез – 240 г;
  • Сметана – 240 г;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Борошно пшеничне – 125 г;
  • Сіль – 5 г;
  • Розпушувач – 25 г;

Для начинки:

  • Капуста – 500-700 г;
  • Ріпчаста цибуля – 75 г;
  • Морква – 75 г;
  • Перець – за смаком;
  • Сіль – за смаком.

Як приготувати швидкий заливний пиріг з капустою на майонезі

  1. Шинкуємо і тушкуємо капусту з попередньо підрум’яненими кубиками цибулі і натертою морквою.
    Для тіста збиваємо яйця з дрібкою солі до пишності. Потім вводимо майонез і сметану, просіюємо також в миску борошно і розпушувач і добре перемішуємо до розчинення всіх борошняних грудочок.
  2. Половину приготовленого тіста викладаємо на дно форми, змащеної маслом, зверху розподіляємо начинку з капусти, заливаємо її тістом і розрівнюємо лопаткою.
  3. Випікємо пиріг при температурі 190-200 градусів до рум’яної скоринки. Час приготування може варіюватися від тридцяти до п’ятдесяти хвилин.

Пиріг зі свининою, грибами і капустою

Складові:

  • Борошно – 3 склянки .;
  • Масло вершкове – 190 г;
  • Розпушувач – 1.50 ч.л.
  • Сметана – 0,75 ст .;
  • Капуста білокачанна – 300 г;
  • Печериці великі – 5 шт .;
  • Фарш свинячий – 200 г;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт .;
  • Яйця варені – 3 шт .;
  • Яєчний жовток – 1 шт .;
  • Морква середня – 1 шт .;
  • Олія – за смаком;
  • Сіль за смаком;
  • Перець – за смаком

Покроковий фото рецепт приготування – тут.


Капустяний пиріг в мультиварці

Складові:

  • Капуста білокачанна – 500 г;
  • Вершкове масло – 100 г;
  • Яйця – 3 шт .;
  • Сметана – 6 ст.л .;
  • Борошно – 6 ст.л .;
  • Розпушувач – 2 ч.л .;
  • Рослинно масло – 2 ст.л .;
  • Сіль, перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування капустяного пирога в мультиварці дивіться тут.


Пиріжки на сироватці

Складові:

Для тіста:

  • Борошно – 3 склянки;
  • Олія – ​​100 мл;
  • Сухі дріжджі – 2 ч.л .;
  • Сироватка – 250 мл;
  • Цукор – 1 ст.л .;
  • Сіль – 0.50 ч.л.
  • Для начинки
  • Капуста – 500 г;
  • Олія – ​​за смаком;
  • Сіль за смаком;
  • Перець – за смаком

Як приготувати пиріжки на сироватці

  1. Сироватку злегка підігріваємо: вона повинна бути теплою, але не гарячою.
  2. Розчиняємо в сироватці сіль і цукор. Всипаємо дріжджі і даємо їм розчинитися.
  3. Вливаємо олію, перемішуємо і всипаємо просіяне борошно. Замішуємо м’яке тісто і добре його вимішуємо. Потім перекладаємо тісто в миску, накриваємо його рушником і даємо тісту збільшитися в 2-3 рази в теплому місці.
  4. Готуємо начинку: шаткуємо капусту. У пательні розігріваємо олію, викладаємо капусту, вливаємо трохи води і тушкуємо, поки капуста не стане золотисто-коричневого кольору. Солимо, перчимо і смажимо ще трохи, поки не випарується вся рідина.
    Продовження рецепта – тут.

Заливний пиріг з капустою

Складові:

  • Кефір – 300 мл;
  • Яйця – 2 шт .;
  • Сода – 0,5 ч. л .;
  • Борошно – 2 склянки;
  • Капуста – 200 г;
  • Вершкове масло – 50 г;
  • Мускатний горіх і сіль.

Покроковий рецепт приготування заливного пирога з капустою

  1. Шаткуємо капусту, злегка просмажуємо  в пательні  на  невеликій кількості вершкового масла. Додаємо мускатний горіх, солимо.
  2. Збиваємо кефір з яйцями, содою, сіллю і борошном для приготування тіста.
  3. У форму викладаємо начинку, заливаємо борошняною масою.
  4. Ставимо в духовку на температуру 200 градусів. Випікаємо до золотистої скоринки.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
5 легендарних тортів зі згущеним молоком
Празький торт: кращі рецепти
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
Шоколадний фондан
Кекси з родзинками: 3 простих рецепта
Торт Тірамісу із печива
Рулет з гарбузом
Печиво з родзинками
Гарбуз в духовці
Печиво: 5 домашніх рецептів
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею