Вустерський соус від Ектора Хіменес-Браво


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти:

  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Часник2 зубчики
  • Імбир1,5 см кореня
  • Анчоус1 шт.
  • Перець чорний горошком1 ч. л.
  • Зерна гірчиці3 ст. л.
  • Сіль3 ст. л.
  • Карі0,5 ч. л.
  • Кориця0,5 ч. л.
  • Мелений червоний перець (гострий) – 0,5 ч. л.
  • Гвоздика1 ч. л.
  • Кардамон0,5 ч. л.
  • Оцет2 скл.
  • Цукор4 ст. л.
  • Соєвий соус0,5 скл.
  • Вода100 мл + 2 ст. л.
  • Тамаринд (паста) – 1/4 скл.

Готуємо вустерський соус:

1. Замочіть цибулину на півгодини в розчині оцту і води, потім подрібніть. Також подрібніть часник.

2. На марлю, складену в декілька шарів, викладіть цибулю, часник, гірчицю, червоний і чорний перець, корицю, гвоздику, імбир та кардамон.

3. Зав’яжіть мішечок, покладіть в каструлю, додайте соєвий соус, оцет, цукор, тамаринд, воду і поставте на вогонь. Цю суміш доведіть до кипіння, потім залиште на слабкому вогні на 30 хвилин.

4. Через деякий час додайте в каструлю з соусом каррі, порізаний анчоус, воду, сіль. Проварити 1 хвилину. Зніміть з вогню і остудіть.

5. Потім мішечок зі спеціями перекладіть в скляну банку, туди ж вилийте вміст каструлі. Закрийте кришкою, поставте в холодильник. Кожен день віджимайте мішечок, а соус – ретельно перемішуйте.

6. Через тиждень приберіть мішечок, розлийте готовий вустерський соус з пляшок. Зберігайте в холодильнику.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити