Суп-пюре з броколі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Суп-пюре з броколі - поживний суп, що позитивно впливає на роботу організму і навіть покращує стан шкіри. Як приготувати суп-пюре з броколі - дивіться у рецепті.

Cкладові:

  • Броколі – 500 г
  • Цибуля порей – 1/2 стебла
  • Корінь селери – 150 г
  • Вершки (30% -ві) – 100 мл
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Соус «Табаско» – 1-2 краплі
  • Вустерширський соус – 1-2 краплі
  • Тигрові креветки – 4 шт
  • Чебрець – гілочка
  • Вершкове масло – 2 ст. л
  • Оливкова олія – ​​1 ч. л
  • Сіль – за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком

Як приготувати суп-пюре з броколі:

  1. Розбираємо броколі на суцвіття, зрізавши стебла. Кип’ятимо підсолену воду (2-2,5 л), варимо в ній броколі протягом 4-5 хвилин.
  2. З часнику виймаємо серцевину (вона надає страві небажаної гіркоти), дрібно кришимо.
  3. Селеру очищаємо і тонко шаткуємо. Білу частину порею нарізаємо тонкими кільцями.
  4. На пательні з товстим дном розігріваємо вершкове масло, підсмажуємо часник, потім додаємо порей і селеру. Овочі підрум’янюємо.
  5. Тигрові креветки очищаємо, обсмажуємо протягом кількох хвилин на оливковій олії.
  6. З каструлі з броколі зливаємо більшу частину води і додаємо в неї вміст пательні. Тушкуємо протягом 5-7 хвилин. Знімаємо з вогню і даємо трохи охолонути, потім збиваємо все в блендері до однорідності. Вливаємо теплі вершки, знову збиваємо. Приправляємо сіллю, перцем і соусами.
  7. Переливаємо суп в тарілки і подаємо, прикрасивши тигровими креветками, вершками і гілочкою чебрецю.

Суп-пюре з броколі готовий!

Дивіться також як приготувати суп-пюре з гарбуза.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук