Пиріжки на кефірі рецепт від Алли Ковальчук (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
У теплу суміш кефіру і сметани додайте сіль, цукор, жовток і соняшникову олію. Потім порціями всипте половину борошна і присипте тісто содою. Досипьте решту борошна. Готове тісто покладіть в миску, змащену маслом, накрийте плівкою і залиште на 15 хвилин при кімнатній температурі

Пиріжки на кефірі

СКЛАДОВІ

  • Кефір (3,2%) – 250 мл
  • Сметана (20%) – 50 мл
  • Борошно – 400 г
  • Сода – 0,5 ч. Л.
  • Сіль – 1 ч. Л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Соняшникова олія – 35 мл
  • Яйця – 1 шт.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Кефір змішуємо зі сметаною і підігріваємо на слабкому вогні протягом 2-3 хвилин до 36-37 ° C. У теплу суміш кефіру і сметани додаємо сіль, цукор, жовток і соняшникову олію.

Потім порціями всипаємо половину борошна і присипаємо тісто содою.

Додаємо борошно, що залишилося. Готове тісто кладемо в миску, змащену маслом, накриваємо плівкою і залишаємо на 15 хвилин при кімнатній температурі.

Вичавлюємо з тіста кульки і розтягуємо їх на коржі. Викладаємо на тісто начинку і робимо пиріжки.

Смажимо пиріжки швом вниз в маслі 3-4 хвилини з кожного боку.

 

Начинка з капусти

СКЛАДОВІ

  • Капуста – 250 г
  • Ріпчасту цибулю – 70 г
  • Морква – 75 г
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Сіль – 2 г
  • Чорний мелений перець – 2 г
  • Соняшникова олія – ​​35 мл
  • Вершкове масло – 20 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Цибулю нарізаємо кубиками. Моркву натираємо на крупній тертці. Капусту шаткуємо, змішуємо з морквою, солимо і мнемо руками.

Розігріваємо в сковороді рослинне масло і вершкове масло. Обсмажуємо цибулю протягом 2 хвилин до прозорості.

Викладаємо на сковороду капусту з морквою, накриваємо кришкою і тушкуємо, помішуючи, протягом 10 хвилин до розм’якшення. Додаємо мелений перець і томатну пасту і тушкуємо під кришкою ще 5 хвилин.

 

Картопляна начинка

СКЛАДОВІ

  • Картопля – 500 г
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Масло – 35 мл
  • Цибуля – 1 шт.
  • Кріп – 3-5 гілочок

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Картопля розрізаємо на частини, заливаємо окропом, додаємо олію і варимо 10-15 хвилин до готовності під кришкою. В середині варіння – солимо її.

Цибулю дрібно нарізаємо і підсмажуємо в маслі.

Зливаємо всю воду з картоплі, розминаємо його в пюре з цибулею і маслом.

Додаємо кріп.

 

Начинка з груш

СКЛАДОВІ

  • Груші – 300 г
  • Вершкове масло – 20 г
  • Цукор – 16 г
  • Ванільний цукор – 8 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Груші нарізаємо на кубики розміром приблизно 1 см. У сковороді розтоплюємо масло і додаємо подрібнені груші.

Обсмажуємо, помішуючи, на середньому вогні протягом 2 хвилин.

Коли груші злегка підрум’яняться, додаємо цукор і ванільний цукор.

Смажимо ще приблизно 5 хвилин, поки груші не придбають карамельний відтінок.

 

Часниковий соус

СКЛАДОВІ

  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – 2 г
  • Сметана (20-25%) – 100 мл
  • Петрушка – 1 гілочка

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Очищаємо часник, тиснемо і змішуємо з сіллю і сметаною. Петрушку подрібнюємо і додаємо до соусу.

 

Апельсиновий соус

СКЛАДОВІ

  • Сметана (20-25%) – 100 мл
  • Апельсини – 1 шт.
  • Цукрова пудра – 50 г
  • Кориця – 2 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Натираємо цедру апельсина.

Розрізаємо апельсин навпіл і тиснемо сік з однієї половинки. Додаємо до соку цукрову пудру, цедру і корицю.

З’єднуємо суміш зі сметаною.

Смотрите также видео приготовления пирожков («Все буде смачно!»)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею