Вафельні трубочки (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перед хрусткими вафельними трубочками важко встояти! Рецепт приготування домашніх трубочок читайте на Smachno.ua

Вафельні трубочки

СКЛАДОВІ

  • Цукрова пудра — 200 г
  • Яєчні білки — 8 шт.
  • Борошно — 150 г
  • Крохмаль— 50 г
  • Вершкове масло — 25 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Білки збиваємо з цукровою пудрою в густу масу. Додаємо розтоплене вершкове масло і борошно, змішане з крохмалем. Ретельно перемішуємо до однорідності.

Тісто має бути схожим на густу сметану. Миску з тістом затягуємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Перед випічкою перемішуємо тісто ложкою від низу до верху.

За допомогою перевернутого догори дном блюдця і олівця малюємо на пергаменті кола на відстані 1-2 см один від одного.

Перевертаємо пергамент з фігурами на іншу сторону і застилаємо ним деко. У центр кожного кола викладаємо по 1,5 ст.л. тіста.

Розрівнюємо тісто, формуючи кола діаметром 15 см і товщиною 2 мм. Випікаємо вафлі при температурі 160 ° C 4-5 хвилин.

Скручуємо кожну вафлю в трубочку або конус. Наповнюємо начинкою.

Заварний крем

СКЛАДОВІ

  • Молоко — 400 мл
  • Яєчні жовтки — 8 шт.
  • Цукор — 150 г
  • Ванільний цукор — 10 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

В молоко додаємо ванільний цукор.

Доводимо суміш майже до кипіння, щоб цукор повністю розчинився. Вінчиком розтираємо жовтки з цукром в сотейнику.

Тонкою цівкою вливаємо молоко і перемішуємо до однорідності.

Сотейник з отриманою сумішшю ставимо на середній вогонь і, постійно помішуючи, проварюємо 3-4 хвилини, не доводячи до кипіння. Знімаємо крем з вогню і охолоджуємо.

 Білковий крем   

СКЛАДОВІ

  • Яєчні білки — 2 шт.
  • Цукор — 300 г
  • Шоколад (56 %) — 50 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

У мисці змішуємо білки та цукор – ставимо на парову баню, перемішуємо до розчинення цукру. Збиваємо суміш в густу масу.

Знімаємо білки з вогню і продовжуємо збивати до щільної піни.

Наповнюємо начинкою трубочки. Зверху присипаємо натертим на дрібній тертці шоколадом.

Крем зі згущеного молока

СКЛАДОВІ

  • Згущене молоко — 1 банка (370 г)
  • Вершкове масло — 100 г
  • Волоські горіхи — 50 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Банку згущеного молока проварюємо протягом 2 годин і охолоджуємо до кімнатної температури.

Змішуємо згущене молоко з м’яким вершковим маслом.

Горіхи подрібнюємо.

Начиняємо трубочки кремом. Начинку з обох сторін трубочок присипаємо волоськими горіхами.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як зробити шоколадні прикраси для десертів своїми руками

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею