Вафельні трубочки (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перед хрусткими вафельними трубочками важко встояти! Рецепт приготування домашніх трубочок читайте на Smachno.ua

Вафельні трубочки

СКЛАДОВІ

  • Цукрова пудра — 200 г
  • Яєчні білки — 8 шт.
  • Борошно — 150 г
  • Крохмаль— 50 г
  • Вершкове масло — 25 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Білки збиваємо з цукровою пудрою в густу масу. Додаємо розтоплене вершкове масло і борошно, змішане з крохмалем. Ретельно перемішуємо до однорідності.

Тісто має бути схожим на густу сметану. Миску з тістом затягуємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Перед випічкою перемішуємо тісто ложкою від низу до верху.

За допомогою перевернутого догори дном блюдця і олівця малюємо на пергаменті кола на відстані 1-2 см один від одного.

Перевертаємо пергамент з фігурами на іншу сторону і застилаємо ним деко. У центр кожного кола викладаємо по 1,5 ст.л. тіста.

Розрівнюємо тісто, формуючи кола діаметром 15 см і товщиною 2 мм. Випікаємо вафлі при температурі 160 ° C 4-5 хвилин.

Скручуємо кожну вафлю в трубочку або конус. Наповнюємо начинкою.

Заварний крем

СКЛАДОВІ

  • Молоко — 400 мл
  • Яєчні жовтки — 8 шт.
  • Цукор — 150 г
  • Ванільний цукор — 10 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

В молоко додаємо ванільний цукор.

Доводимо суміш майже до кипіння, щоб цукор повністю розчинився. Вінчиком розтираємо жовтки з цукром в сотейнику.

Тонкою цівкою вливаємо молоко і перемішуємо до однорідності.

Сотейник з отриманою сумішшю ставимо на середній вогонь і, постійно помішуючи, проварюємо 3-4 хвилини, не доводячи до кипіння. Знімаємо крем з вогню і охолоджуємо.

 Білковий крем   

СКЛАДОВІ

  • Яєчні білки — 2 шт.
  • Цукор — 300 г
  • Шоколад (56 %) — 50 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

У мисці змішуємо білки та цукор – ставимо на парову баню, перемішуємо до розчинення цукру. Збиваємо суміш в густу масу.

Знімаємо білки з вогню і продовжуємо збивати до щільної піни.

Наповнюємо начинкою трубочки. Зверху присипаємо натертим на дрібній тертці шоколадом.

Крем зі згущеного молока

СКЛАДОВІ

  • Згущене молоко — 1 банка (370 г)
  • Вершкове масло — 100 г
  • Волоські горіхи — 50 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Банку згущеного молока проварюємо протягом 2 годин і охолоджуємо до кімнатної температури.

Змішуємо згущене молоко з м’яким вершковим маслом.

Горіхи подрібнюємо.

Начиняємо трубочки кремом. Начинку з обох сторін трубочок присипаємо волоськими горіхами.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як зробити шоколадні прикраси для десертів своїми руками

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка