Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів



Перед хрусткими вафельними трубочками важко встояти! Рецепт приготування домашніх трубочок читайте на Smachno.ua

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Вафельні трубочки

СКЛАДОВІ

  • Цукрова пудра — 200 г
  • Яєчні білки — 8 шт.
  • Борошно — 150 г
  • Крохмаль— 50 г
  • Вершкове масло — 25 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Білки збиваємо з цукровою пудрою в густу масу. Додаємо розтоплене вершкове масло і борошно, змішане з крохмалем. Ретельно перемішуємо до однорідності.

Тісто має бути схожим на густу сметану. Миску з тістом затягуємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Перед випічкою перемішуємо тісто ложкою від низу до верху.

За допомогою перевернутого догори дном блюдця і олівця малюємо на пергаменті кола на відстані 1-2 см один від одного.

Перевертаємо пергамент з фігурами на іншу сторону і застилаємо ним деко. У центр кожного кола викладаємо по 1,5 ст.л. тіста.

Розрівнюємо тісто, формуючи кола діаметром 15 см і товщиною 2 мм. Випікаємо вафлі при температурі 160 ° C 4-5 хвилин.

Скручуємо кожну вафлю в трубочку або конус. Наповнюємо начинкою.

Заварний крем

СКЛАДОВІ

  • Молоко — 400 мл
  • Яєчні жовтки — 8 шт.
  • Цукор — 150 г
  • Ванільний цукор — 10 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

В молоко додаємо ванільний цукор.

Доводимо суміш майже до кипіння, щоб цукор повністю розчинився. Вінчиком розтираємо жовтки з цукром в сотейнику.

Тонкою цівкою вливаємо молоко і перемішуємо до однорідності.

Сотейник з отриманою сумішшю ставимо на середній вогонь і, постійно помішуючи, проварюємо 3-4 хвилини, не доводячи до кипіння. Знімаємо крем з вогню і охолоджуємо.

 Білковий крем   

СКЛАДОВІ

  • Яєчні білки — 2 шт.
  • Цукор — 300 г
  • Шоколад (56 %) — 50 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

У мисці змішуємо білки та цукор – ставимо на парову баню, перемішуємо до розчинення цукру. Збиваємо суміш в густу масу.

Знімаємо білки з вогню і продовжуємо збивати до щільної піни.

Наповнюємо начинкою трубочки. Зверху присипаємо натертим на дрібній тертці шоколадом.

Крем зі згущеного молока

СКЛАДОВІ

  • Згущене молоко — 1 банка (370 г)
  • Вершкове масло — 100 г
  • Волоські горіхи — 50 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Банку згущеного молока проварюємо протягом 2 годин і охолоджуємо до кімнатної температури.

Змішуємо згущене молоко з м’яким вершковим маслом.

Горіхи подрібнюємо.

Начиняємо трубочки кремом. Начинку з обох сторін трубочок присипаємо волоськими горіхами.

Читайте також: Вафлі в електровафельниці



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Торт Черепаха від Тетяни Литвинової
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Картопля від Ектора Хіменеса-Браво і Євгена Сморигіна (Все буде смачно)
Вареники з ягодами від Миколи Тищенка
Вареники від Алли Ковальчук і Володимира Бойко (Все буде смачно)
Вареники з м’ясом, грибами й картоплею від Ектора Хіменес-Браво


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити