Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перед хрусткими вафельними трубочками важко встояти! Рецепт приготування домашніх трубочок читайте на Smachno.ua

ГОТУЄМО З НАМИ
Торт П’яна вишня від Алли Ковальчук (Все буде смачно)

Вафельні трубочки

СКЛАДОВІ

  • Цукрова пудра — 200 г
  • Яєчні білки — 8 шт.
  • Борошно — 150 г
  • Крохмаль— 50 г
  • Вершкове масло — 25 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Білки збиваємо з цукровою пудрою в густу масу. Додаємо розтоплене вершкове масло і борошно, змішане з крохмалем. Ретельно перемішуємо до однорідності.

Тісто має бути схожим на густу сметану. Миску з тістом затягуємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Перед випічкою перемішуємо тісто ложкою від низу до верху.

За допомогою перевернутого догори дном блюдця і олівця малюємо на пергаменті кола на відстані 1-2 см один від одного.

Перевертаємо пергамент з фігурами на іншу сторону і застилаємо ним деко. У центр кожного кола викладаємо по 1,5 ст.л. тіста.

Розрівнюємо тісто, формуючи кола діаметром 15 см і товщиною 2 мм. Випікаємо вафлі при температурі 160 ° C 4-5 хвилин.

Скручуємо кожну вафлю в трубочку або конус. Наповнюємо начинкою.

Заварний крем

СКЛАДОВІ

  • Молоко — 400 мл
  • Яєчні жовтки — 8 шт.
  • Цукор — 150 г
  • Ванільний цукор — 10 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

В молоко додаємо ванільний цукор.

Доводимо суміш майже до кипіння, щоб цукор повністю розчинився. Вінчиком розтираємо жовтки з цукром в сотейнику.

Тонкою цівкою вливаємо молоко і перемішуємо до однорідності.

Сотейник з отриманою сумішшю ставимо на середній вогонь і, постійно помішуючи, проварюємо 3-4 хвилини, не доводячи до кипіння. Знімаємо крем з вогню і охолоджуємо.

 Білковий крем   

СКЛАДОВІ

  • Яєчні білки — 2 шт.
  • Цукор — 300 г
  • Шоколад (56 %) — 50 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

У мисці змішуємо білки та цукор – ставимо на парову баню, перемішуємо до розчинення цукру. Збиваємо суміш в густу масу.

Знімаємо білки з вогню і продовжуємо збивати до щільної піни.

Наповнюємо начинкою трубочки. Зверху присипаємо натертим на дрібній тертці шоколадом.

Крем зі згущеного молока

СКЛАДОВІ

  • Згущене молоко — 1 банка (370 г)
  • Вершкове масло — 100 г
  • Волоські горіхи — 50 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Банку згущеного молока проварюємо протягом 2 годин і охолоджуємо до кімнатної температури.

Змішуємо згущене молоко з м’яким вершковим маслом.

Горіхи подрібнюємо.

Начиняємо трубочки кремом. Начинку з обох сторін трубочок присипаємо волоськими горіхами.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як зробити шоколадні прикраси для десертів своїми руками

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти