Бісквітний торт з полуницею

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень народження
Дуже легкий десерт з полуницею, який легко готується і ідеально підходить для літніх свят!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для бісквіту:
Яйця4 шт
Цукор2 ст.л.
Коричневий цукор2 ст.л.
Борошно2 ст.л.
Какао-порошок4 ст.л.
Для начинки:
Вершки1 склянка
Полуниця1,5 склянки
Цукор6 ст.л.
Желатин20 г
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)

Рецепт приготування полуничного бісквіта:

Готуємо бісквіт

  1. Білки збиваємо до міцних піків, жовтки розтираємо з цукром до білого кольору. Борошно і какао просіюємо.
  2. Жовтки перемішуємо з борошном і какао, додаємо третину білків. Обережно вводимо білки, що залишилися, перемішуємо рухами від низу до верху.
  3. Роз’ємну форму для випічки змащуємо маслом, виливаємо в неї тісто і випікаємо близько 40 хвилин при температурі 180 градусів. Готовність можна перевірити зубочисткою.

Бісквіт залишаємо охолонути 10 хвилин у формі, потім перекладаємо на решітку і даємо повністю охолонути. Верх можна підрівняти ножем.

Готуємо начинку

  1. Для начинки желатин замочуємо в невеликій кількості холодної води, вершки збиваємо до стійкої піни з половиною цукру.
  2. Полуничне пюре перемішуємо з другою половиною цукру. Желатин розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі на невеликої потужності, не доводячи до кипіння. Суміш ділимо навпіл, додаємо в вершки і полуничне пюре.

Бісквітний корж повертаємо в роз’ємну форму, зверху по черзі вилкладаємо ложкою вершки і полуничне пюре.

Прибираємо бісквітний торт з полуницею в холодильник на кілька годин для застигання, після чег про знімаємо форму і прикрашаємо торт цілими ягодами.

ГОТУЄМО З НАМИ
Бісквіт з лікером

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Класичний італійський Тірамісу
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Київське тістечко – рецепт
Альгамбра — рецепт шоколадного торта
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
Шарлотка на кефірі з яблуками
Ліворнійський яблучний пиріг (фоторецепт)
Яблучний Спас: пиріг з яблуками на 12 защіпок
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Шарлотка з чорноплідної горобини
Банановий кекс
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки, моченые яблоки в банке рецепт, как приготовить моченые яблоки на зиму, маринованные яблоки рецепты, рецепт приготовления моченых яблок на зиму
Мочені яблука в банці: рецепти приготування
Домашній сидр: кращі рецепти