Булочки Сіннабон: простий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Ніхто не зможе встояти перед булочками Сіннабон. Вони ароматні, з корицею і апетитною начинкою!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйця1 шт.
Молоко250 мл
Вершкове масло70 г
Дріжджі сухі2 ч. л.
Борошно500 г
Ванільний цукор1 ч. л.
Цукор100 г
Сіль1/2 ч. л.
Для начинки:
Цукор150 г
Вершкове масло50 г
Кориця3 ч. л.
Для крему:
Вершковий сир150 г
Цукрова пудра100 г
Молоко3-5 ст. л.
Додати в список покупок

Як приготувати булочки Сіннабон

  1. Молоко підігріваємо до теплого стану. У 100 мл молока розводимо дріжджі і 1 ч. л. цукру. Залишаємо на 10-15 хвилин. Дріжджі повинні “підійти” (з’явиться пишна шапка).
  2. Яйце збиваємо з цукром і ванільним цукром.
  3. Вершкове масло розтоплюємо, даємо йому трохи охолонути та додаємо до яйця. Перемішуємо.
  4. Додаємо дріжджі, що підійшли, і молоко, що залишилося. Перемішуємо.
  5. Поступово всипаємо борошно. Спочатку можна мішати виделкою або вінчиком, а коли стане важко перемішувати, замішуємо тісто руками. Тісто виходить м’яке, не липнуче до рук. Ємність з тістом накриваємо рушником і ставимо в тепле місце приблизно на 1 годину.
  6. Тісто має збільшитися в об’ємі вдвічі.
  7. Цукор змішуємо з корицею.
  8. Тісто розкачуємо в прямокутник товщиною 7 мм, розміром 35х45 см і змащуємо розм’якшеним вершковим маслом.
  9. Посипаємо рівномірно цукром з корицею, відступивши від дальнього краю 1,5 см.
  10. Тісто звертаємо щільно рулетом (намагайтеся, щоб повітря не потрапляло в шари рулету). Розрізаємо на 11 порцій, шириною 4 см.
  11. Деко застилаємо пергаментним папером, викладаємо булочки на відстані 1 см один від одного. Залишаємо на 10-15 хвилин, щоб вони “підійшли” і збільшилися в об’ємі. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Випікаємо протягом 25-30 хвилин або поки не підрум’яняться.
  12. Готуємо крем: вершковий сир збиваємо міксером разом з цукровою пудрою і молоком до однорідного стану.

    Якщо ви хочете зробити крем більш густим, додайте менше молока

  13. Готові булочки виймаємо з духовки і відразу поливаємо кремом.

ГОТУЄМО З НАМИ
Крем для сіннабон зі сметани

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи
Швидка пасха
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками