Булочки Сіннабон: простий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Ніхто не зможе встояти перед булочками Сіннабон. Вони ароматні, з корицею і апетитною начинкою!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйця1 шт.
Молоко250 мл
Вершкове масло70 г
Дріжджі сухі2 ч. л.
Борошно500 г
Ванільний цукор1 ч. л.
Цукор100 г
Сіль1/2 ч. л.
Для начинки:
Цукор150 г
Вершкове масло50 г
Кориця3 ч. л.
Для крему:
Вершковий сир150 г
Цукрова пудра100 г
Молоко3-5 ст. л.
Додати в список покупок

Як приготувати булочки Сіннабон

  1. Молоко підігріваємо до теплого стану. У 100 мл молока розводимо дріжджі і 1 ч. л. цукру. Залишаємо на 10-15 хвилин. Дріжджі повинні “підійти” (з’явиться пишна шапка).
  2. Яйце збиваємо з цукром і ванільним цукром.
  3. Вершкове масло розтоплюємо, даємо йому трохи охолонути та додаємо до яйця. Перемішуємо.
  4. Додаємо дріжджі, що підійшли, і молоко, що залишилося. Перемішуємо.
  5. Поступово всипаємо борошно. Спочатку можна мішати виделкою або вінчиком, а коли стане важко перемішувати, замішуємо тісто руками. Тісто виходить м’яке, не липнуче до рук. Ємність з тістом накриваємо рушником і ставимо в тепле місце приблизно на 1 годину.
  6. Тісто має збільшитися в об’ємі вдвічі.
  7. Цукор змішуємо з корицею.
  8. Тісто розкачуємо в прямокутник товщиною 7 мм, розміром 35х45 см і змащуємо розм’якшеним вершковим маслом.
  9. Посипаємо рівномірно цукром з корицею, відступивши від дальнього краю 1,5 см.
  10. Тісто звертаємо щільно рулетом (намагайтеся, щоб повітря не потрапляло в шари рулету). Розрізаємо на 11 порцій, шириною 4 см.
  11. Деко застилаємо пергаментним папером, викладаємо булочки на відстані 1 см один від одного. Залишаємо на 10-15 хвилин, щоб вони “підійшли” і збільшилися в об’ємі. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Випікаємо протягом 25-30 хвилин або поки не підрум’яняться.
  12. Готуємо крем: вершковий сир збиваємо міксером разом з цукровою пудрою і молоком до однорідного стану.

    Якщо ви хочете зробити крем більш густим, додайте менше молока

  13. Готові булочки виймаємо з духовки і відразу поливаємо кремом.

ГОТУЄМО З НАМИ
Крем для сіннабон зі сметани

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці