Десерт Мільфей від Ектора Хіменес-Браво

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Французька кухняДень Святого Валентина
Вишуканий французький Мільфей — один з улюблених десертів шефа Ектора Хіменес-Браво
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Масло сливочное100 г
Мука1 стакан
Апельсиновый сок200 мл
Сахарная пудра (для теста)300 г
Мука (для крема)60 г
Крахмал60 г
Сахарная пудра (для крема)120 г
Желтки6 шт
Сливки 30%0.5 стакан
Ваниль, стручки1 шт
Молоко цельноемл
Мороженоепо вкусу
Цедра апельсиноваяпо вкусу
Масло растительноепо вкусу
Малинапо вкусу
Сахарпо вкусу
Клубникапо вкусу
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Полуниця в шоколаді

Для десерту «Мільфей» готуємо печиво «Тюіль», крем «Муслін» та ягідне кулі:

Готуємо печиво «Тюіль»

  1. Цукрову пудру, апельсиновий сік і цедру апельсина з’єднуємо з борошном і добре перемішуємо.
  2. Додаємо розтоплене вершкове масло і знову перемішуємо. Якщо потрібно, додаємо трохи борошна, щоб суміш по консистенції вийшла як для млинців.
  3. Деко змащуємо маслом і злегка присипаємо борошном.
  4. Викладаємо тісто тоненьким шаром, щоб крізь нього було видно деко. Ложкою, формуємо кружечки.
  5. Випікаємо печиво тюіль при 220 ° С протягом 4 хвилин – воно має набути золотистий колір і при цьому не бути сирим.

    Замість деко можна використовувати силіконові килимки для випічки

Коли печиво буде готове, дуже обережно знімаємо його з деко.

Готуємо крем «Муслін»

  1. Для початку приготуємо заварний крем: молоко підігріваємо з паличками ванілі.
  2. З’єднуємо цукрову пудру з яєчними жовтками, борошном, крохмалем і добре перемішуємо. У масу, постійно помішуючи, додаємо молоко з ваніллю і ставимо на плиту.
  3. Крем повинен покипіти близько 8 хвилин, так піде присмак борошна і крохмалю.
  4. Якщо в кремі з’явилися грудочки, проціджуємо його через сито. Готовий крем охолоджуємо.
  5. Збиваємо вершки до пишності і з’єднуємо їх з заварним кремом в пропорції 1: 1.
  6. Акуратно перемішуємо, щоб вийшов легкий крем.

Готуємо кулі

Цукор, малину і полуницю перебиваємо в блендері – кулі готовий. Щоб позбутися від кісточок малини, кули також перетираємо через сито.

Ягоди можна взяти заморожені: перед приготуванням варто залишити їх на півгодини при кімнатній температурі

Формуємо десерт

На тарілку ложкою викладаємо шар ягідного кулі, на кулі по колу викладаємо половинки ягід полуниці, в серединку за допомогою кондитерського мішка видавлюємо крем «Муслін». Накриваємо шар печивом. Таким же чином формуємо другий шар, але вже з ягодами малини. Так само формуємо всі чотири шару. Зверху на четвертий шар печива акуратно ложкою викладаємо морозиво.

«Мільфей» готовий!

ГОТУЄМО З НАМИ
Пиріг Три молока від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре) (відеорецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як зробити звичайний бісквіт: 3 простих рецепта
Як приготувати Тірамісу з вершками?
Як приготувати тісто для кексів?
Малиновий пиріг з заварним кремом (фото)
Малиновий тарт від Єлизавети Глинської (фото)
Панкейки з малиною
Пиріг з смородиною
Як приготувати торт Наполеон на пательні
Желе з порічок
Ніжні сирники з ягідним джемом
Торт без випічки з печива і бананів
Фісташкове морозиво
Ягідний тарт
Торт Медовик на сковороді
Апетитні мафіни з черешнею
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині