Гарбузове печиво


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Дізнайтеся, як приготувати гарбузове печиво, від якого не відмовиться жодна дитина!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Борошно350г
Гарбузове пюре250г
Цукор100г
Вершкове масло100г
Розпушувач2ч.л.
Кориця1ч.л.
Мускатний горіх0,5ч.л.
Апельсинова цедра2ст.л.
Апельсинові цукати або апельсинові скоринки в цукрі1ст.л.
Ізюм або волоські гоіхи50г

Як приготувати пряне гарбузове печиво

1. Заздалегідь готуємо гарбузове пюре (запікаємо шматочки гарбуза в духовці або відварюємо в пароварці)

Головне, щоб гарбуз не містив зайву вологу

2. Борошно просіваємо, додаємо спеції і розпушувач

3. Розм’якшене вершкове масло збиваємо з цукром до однорідності й освітлення маси

4. Чергуємо додавання гарбузового пюре і борошняної суміші

5. Додаємо цедру, цукати з родзинками

Так само добре до смаку підійдуть волоські горіхи

6. Формуємо печеньки і випікаємо при 180 ° C до зарум’янювання 15-25 хвилин



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Рибний паштет від Алли Ковальчук (фоторецепт)
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Грецький салат (фоторецепт)
Тахіні: рецепт кунжутної пасти
Бісквіт в мультиварці
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити