Гарбузовий мармелад
Складові:
- Гарбуз – 1 кілограм;
- Цукор – 400 грам;
- Лимон – ½ штуки.
Покроковий рецепт приготування гарбузового мармеладу
До гарбузового пюре додаємо цукор і уварюємо масу протягом півгодини на самому маленькому вогні, не забуваючи при цьому постійно перемішувати гарбуз. Продовження рецепта ви можете дізнатися тут.
Пиріжки з гарбузом
Складові:
- Борошно 4 склянки
- Гарбуз 400 г
- Вершкове масло 100 г
- Молоко 1,5 склянки
Як приготувати пиріжки з гарбузом
Підігріваємо молоко до 38-40 градусів. Розчиняємо в ньому дріжджі, додаємо трохи борошна і цукру. Перемішуємо опару і залишаємо на півгодини в теплі. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.
Гарбузова панна котта
Складові:
- Гарбузове пюре 150 г
- Вершки 30% 600 мл
- Молоко 85 мл
- Желатин 12 г
- Цукор 75 г
- Вода 75 г
Замість алкоголю в цьому рецепті додайте в десерт яблучний сік
Як приготувати гарбузову панна котту
Гарбуз чистимо і нарізаємо кубиками, засипаємо цукром і заливаємо водою. Відварюємо до м’якості і перебиваємо блендером в пюре. Дізнатися продовження рецепта ви можете за посиланням.
Гарбузове печиво
Гарбузове пюре 350 г
- Цукор 250 г
- Борошно 100 г
- Апельсинова цедра 100 ст.л.
- Кориця 2 ч.л.
- Як приготувати гарбузове печиво
Заздалегідь готуємо гарбузове пюре – запікаємо шматочки гарбуза в духовці або відварюємо в пароварці. Борошно просіваємо, додаємо спеції і розпушувач. Щоб дізнатися продовження рецепта, переходьте за посиланням.
Гарбузове палички в клярі
Складові:
- Гарбуз 500 г
- Борошно 1.5 ст.л.
- Молоко 0.50 стакан
- Яйця 2 шт
Готуємо кляр: яйце з’єднуємо з молоком, борошном і ретельно перемішуємо. Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо тонкими скибочками. Продовження рецепта читайте тут.