Черешня-фламбе (Все буде добре)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Ви кожного разу зазнаєте поразки, коли намагаєтеся збити вершки в апетитну повітряну масу? Представляємо простий, але перевірений спосіб збивання вершків, а ще всього за 5 хвилин навчимо готувати дивовижне фламбе з черешнею
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Базилік зелений10 г
Коньяк (лікер, ром, спирт, горілка)1 ст.л.
Цукор1 ст.л.
Молоко 3,2 %30 мл
Вершкове масло10 г
Вершки 40%125 мл
Черешня б/к200 г
Цедра лайма0.50 ч.л.
Кардамон3 шт
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Сорбет із черешні

Як приготувати черешню-фламбе

Вершки розбавляємо молоком. Додаємо листя базиліку, цедру лайма і залишаємо на 8-10 годин в холодильнику.

Потім вершки проціджуємо і збиваємо на малих обертах в круту піну (вони повинні триматися на вінчику).

У пательні розтоплюємо вершкове масло, додаємо кардамон, прогріваємо, кладемо цукор, карамелізуємо й додаємо черешню. Добре перемішуємо, обсмажуємо 1-2 хвилини і наливаємо коньяк (лікер, спирт). Підпалюємо. Коли вогонь згасне, черешня готова.

У креманку викладаємо шар черешні. Зверху ягоди прикрашаємо збитими вершками.

Тонкощі збивання вершків

  • Жирність вершків для збивання повинна бути 30-35%.
  • У вершках для збивання вміст жиру має бути не більше 35%, інакше під час збивання вони перетворяться на масло.
  • Якщо ви хочете збити домашні вершки, розбавте їх молоком (1: 4).
  • Вершки для збивання повинні бути добре охолоджені.
  • Збивайте вершки вінчиком вручну або в міксері на малих обертах. Якщо швидкість збивання буде інтенсивною, вершки можуть збитисяя в масло.
  • Не збивайте вершки занадто довго, інакше вони зіб’ються в масло.

ГОТУЄМО З НАМИ
Мармелад із черешні

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сливовий пиріг
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці