Гарбузовий чізкейк без цукру (Все буде добре)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Английская кухня
Корисний гарбузовий чізкейк без грама цукру від Єлизавети Глинської
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Запечений гарбуз350 г
Галетне печиво150 г
Фініки150 г
Маскарпоне800 г
Яйця3 шт
Апельсин1 шт
Сік апельсина300 мл
Кукурудзяний крохмаль2 ст.л.
Мускатний горіх (мелений)1 г
Манна крупа2 ст.л.
Зірочка анісу за смаком
Додати в список покупок

Покрокове приготування чізкейку

Форму для випічки обертаємо фольгою. У глибоке деко наливаємо окріп – це буде водяна баня. При випіканні форму з пирогом будемо ставити на деко з гарячою водою і всю цю конструкцію відправляти в духовку

ГОТУЄМО З НАМИ
Класичний чізкейк рецепт (фото)

Як робити корж для гарбузового чізкейку

Крок 1. Фініки відокремлюємо від кісточок

Крок 2. Перемелюємо в комбайні галетное печиво. Додаємо фініки й перемелюємо до однорідної маси

Крок 3. Забиваємо одне яйце і перемішуємо. Отриману масу викладаємо нижнім шаром у форму для випікання.

Як готувати крем для гарбузового чізкейку

Крок 1. Сир маскарпоне збиваємо з цедрою апельсина, яйцями, крохмалем і м’якоттю гарбуза (100 г). Вливаємо апельсиновий сік (50 мл). Перемішуємо. Заливаємо в форму другим шаром

Крок 2. Ставимо форму з пирогом на водяну баню і відправляємо в духовку, розігріту до 170 градусів на 40 хвилин

Як готувати верхній шар гарбузового чізкейку

Крок 1. Перемелюємо запечений гарбуз, апельсиновий сік (250 мл), манку і мелений мускатний горіх в однорідну масу

Крок 2. Дістаємо з духовки двошаровий пиріг, заливаємо зверху третім шаром з гарбуза. Потім знову ставимо пиріг на водяну баню в духовку (170 градусів) ще на 20 хвилин

Крок 3. Подаємо пиріг охолодженим, прикрасивши кубиками карамелізованого гарбуза і зірочкою анісу

Інгредієнти вказані для форми з діаметром 18-20 см

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці