Заварна паска

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Читайте, як приготувати заварну паску на Великдень 2018
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Родзинки150 г
Чай400 мл
Дріжджі50 г
Молоко200 мл
Цукор150 г
Яйця2 шт
Вершкове масло100 г
Борошно2400 г
Сіль2 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати заварну паску

  1. Заливаємо дріжджі половиною склянки теплої води і даємо дріжджам піднятися.
  2. Заварюємо півсклянки борошна половиною склянки киплячого молока і ретельно розмішуємо. Якщо погано заварилося, трохи прогріваємо, постійно помішуючи.
  3. Коли дріжджі підійдуть, змішуємо їх з тістом, додаємо тепле кип’ячене молоко, сіль і яйця, трохи залишаючи для обмазки. Підсипаємо борошна, щоб вийшло густе тісто, розмішуємо його до гладкості та ставимо в тепле місце підходити, добре укривши (можна поставити на ніч).
  4. Коли тісто підійде, вливаємо в нього підігріте, але не гаряче розтоплене масло і вливаємо потроху дві склянки неміцного теплого чаю, розмішаного з цукром. Всипаємо, безперервно помішуючи, майже всю решту борошна.
  5. Вивалюємо тісто на стіл і б’ємо його до тих пір, поки в ньому не з’являться бульбашки.
  6. Після цього викладаємо тісто в заздалегідь обмазаний зсередини маслом посуд, накриваємо посуд чим-небудь теплим і залишаємо тісто підходити. Через годину тісто викладаємо на дошку, вмішуємо в нього родзинки, ще раз б’ємо, але обережно, і даємо підійти в тому ж посуді ще півгодини.
  7. Потім тісто розкладаємо в обмазані маслом форми, даємо тісту підійти, змащуємо верх паски яйцем і ставимо піч. Готову паску подаємо до столу.

Читайте також:

Всі рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Содники
Домашній медовик: 5 простих рецептів
Шоколадні оладки від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре)
Торт Мурашник
Мармурова глазур
Як приготувати марципан в домашніх умовах
Глазур для торта: ТОП-3 рецепти
Яблучний кекс
Кращі рецепти бананової випічки
Капкейки: 5 рецептів
Солоні карамельні капкейки від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре)
Улюблені сирники: простий рецепт
Випічка за півгодини: 3 рецепта
Домашні десерти до ранкового чаю
Торт Наполеон (Все буде добре)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)