Заварна паска

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Читайте, як приготувати заварну паску на Великдень 2018
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Родзинки150 г
Чай400 мл
Дріжджі50 г
Молоко200 мл
Цукор150 г
Яйця2 шт
Вершкове масло100 г
Борошно2400 г
Сіль2 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати заварну паску

  1. Заливаємо дріжджі половиною склянки теплої води і даємо дріжджам піднятися.
  2. Заварюємо півсклянки борошна половиною склянки киплячого молока і ретельно розмішуємо. Якщо погано заварилося, трохи прогріваємо, постійно помішуючи.
  3. Коли дріжджі підійдуть, змішуємо їх з тістом, додаємо тепле кип’ячене молоко, сіль і яйця, трохи залишаючи для обмазки. Підсипаємо борошна, щоб вийшло густе тісто, розмішуємо його до гладкості та ставимо в тепле місце підходити, добре укривши (можна поставити на ніч).
  4. Коли тісто підійде, вливаємо в нього підігріте, але не гаряче розтоплене масло і вливаємо потроху дві склянки неміцного теплого чаю, розмішаного з цукром. Всипаємо, безперервно помішуючи, майже всю решту борошна.
  5. Вивалюємо тісто на стіл і б’ємо його до тих пір, поки в ньому не з’являться бульбашки.
  6. Після цього викладаємо тісто в заздалегідь обмазаний зсередини маслом посуд, накриваємо посуд чим-небудь теплим і залишаємо тісто підходити. Через годину тісто викладаємо на дошку, вмішуємо в нього родзинки, ще раз б’ємо, але обережно, і даємо підійти в тому ж посуді ще півгодини.
  7. Потім тісто розкладаємо в обмазані маслом форми, даємо тісту підійти, змащуємо верх паски яйцем і ставимо піч. Готову паску подаємо до столу.

Читайте також:

Всі рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Глазур для торта
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пенник з абрикосів
Шарлотка з манною крупою – рецепт приготування
Мурашник зі згущеним молоком
Сирний кекс
Медовик зі згущеним молоком – простий рецепт приготування

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму