Тарт «Груша в кришталі»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Дуже красивий і неймовірно смачний пиріг з грушею та желе
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для сиропу:
Апельсиновий сік200 мл
Апельсинова цедра1 ч.л.
Вода650 мл
Цукор4 ст.л.
Ванільний цукор1 ч.л.
Для тарта:
Борошно350 г
Вершкове масло200 г
Вода50 мл
Для крема:
Яйця2 шт
Вершки75 мл
Борошно2 ст.л.
Цукор2 ст.л.
Для заливки:
Груша4 шт
Желатин25 г
Додати в список покупок

Як приготувати тарт Груша в кришталі: готуємо тісто

1. Вершкове масло дістаємо з холодильника та залишаємо на 20 хвилин.

2. Борошно розтираємо з маслом до отримання крихти.

3. Додаємо воду (50-80 мл – залежно від борошна), замішуємо тісто, загортаємо його в поліетиленову плівку і відправляємо на 60-90 хвилин в холодильник.

ГОТОВИМ С НАМИ
Банановый тарт татен: рецепт приготовления

4. Потім тісто тонко розгортаємо і викладаємо в застелену пергаментом і змащену маслом форму, формуючи денце і бортики торта.

5. Викладаємо зверху пергамент, засипаємо гніт (квасоля або горох) і випікаємо в розігрітій до 180 ° С духовці на 20 хвилин.

Готуємо груші

1. Груші очищаємо від шкірки і вирізаємо серцевину.

2. У сотейнику змішуємо цукор (4 ст.л.), сік одного апельсина, апельсинову цедру (1 ч.л.) і воду (650 мл).

3. Викладаємо в сироп груші, доводимо сироп до кипіння, додаємо ванільний цукор, вимикаємо вогонь і даємо грушам настоятися в гарячому сиропі.

Готуємо крем

1. Змішуємо борошно і цукор.

2. Додаємо грушевий сироп (75 мл) і перемішуємо.

3. Збиваємо яйця, додаємо вершки і збиваємо до пишної піни.

4. З’єднуємо борошняну і яєчно-вершкову суміші, перемішуємо до однорідності.

Формуємо пиріг

1. Груші виставляємо в форму з готовим коржем.

2. Заливаємо груші заварним кремом, не доходячи на 1,5 см до краю форми. Випікаємо розігрітій до 180 ° С духовці близько 25 хвилин (крем повинен загуснути).

3. Готовий пиріг виймаємо з духовки і даємо йому охолонути хвилин 40.

Готуємо заливку

1. Желатин заливаємо холодною водою (50 мл) і даємо йому набрякнути.

2. Грошовий сироп (500 мл) поміщаємо на водяну баню, додаємо желатин і нагріваємо до повного розчинення желатину, але не кип’ятимо.

3. Даємо желе трохи охолонути і виливаємо на крем.

4. Ставимо пиріг в холодильник до повного застигання желатину.

Тарт Груша в кришталі готовий!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками