Тарт «Груша в кришталі»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Дуже красивий і неймовірно смачний пиріг з грушею та желе
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для сиропу:
Апельсиновий сік200 мл
Апельсинова цедра1 ч.л.
Вода650 мл
Цукор4 ст.л.
Ванільний цукор1 ч.л.
Для тарта:
Борошно350 г
Вершкове масло200 г
Вода50 мл
Для крема:
Яйця2 шт
Вершки75 мл
Борошно2 ст.л.
Цукор2 ст.л.
Для заливки:
Груша4 шт
Желатин25 г
Додати в список покупок

Як приготувати тарт Груша в кришталі: готуємо тісто

1. Вершкове масло дістаємо з холодильника та залишаємо на 20 хвилин.

2. Борошно розтираємо з маслом до отримання крихти.

3. Додаємо воду (50-80 мл – залежно від борошна), замішуємо тісто, загортаємо його в поліетиленову плівку і відправляємо на 60-90 хвилин в холодильник.

ГОТОВИМ С НАМИ
Банановый тарт татен: рецепт приготовления

4. Потім тісто тонко розгортаємо і викладаємо в застелену пергаментом і змащену маслом форму, формуючи денце і бортики торта.

5. Викладаємо зверху пергамент, засипаємо гніт (квасоля або горох) і випікаємо в розігрітій до 180 ° С духовці на 20 хвилин.

Готуємо груші

1. Груші очищаємо від шкірки і вирізаємо серцевину.

2. У сотейнику змішуємо цукор (4 ст.л.), сік одного апельсина, апельсинову цедру (1 ч.л.) і воду (650 мл).

3. Викладаємо в сироп груші, доводимо сироп до кипіння, додаємо ванільний цукор, вимикаємо вогонь і даємо грушам настоятися в гарячому сиропі.

Готуємо крем

1. Змішуємо борошно і цукор.

2. Додаємо грушевий сироп (75 мл) і перемішуємо.

3. Збиваємо яйця, додаємо вершки і збиваємо до пишної піни.

4. З’єднуємо борошняну і яєчно-вершкову суміші, перемішуємо до однорідності.

Формуємо пиріг

1. Груші виставляємо в форму з готовим коржем.

2. Заливаємо груші заварним кремом, не доходячи на 1,5 см до краю форми. Випікаємо розігрітій до 180 ° С духовці близько 25 хвилин (крем повинен загуснути).

3. Готовий пиріг виймаємо з духовки і даємо йому охолонути хвилин 40.

Готуємо заливку

1. Желатин заливаємо холодною водою (50 мл) і даємо йому набрякнути.

2. Грошовий сироп (500 мл) поміщаємо на водяну баню, додаємо желатин і нагріваємо до повного розчинення желатину, але не кип’ятимо.

3. Даємо желе трохи охолонути і виливаємо на крем.

4. Ставимо пиріг в холодильник до повного застигання желатину.

Тарт Груша в кришталі готовий!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці