Тарт «Груша в кришталі»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Дуже красивий і неймовірно смачний пиріг з грушею та желе
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для сиропу:
Апельсиновий сік200 мл
Апельсинова цедра1 ч.л.
Вода650 мл
Цукор4 ст.л.
Ванільний цукор1 ч.л.
Для тарта:
Борошно350 г
Вершкове масло200 г
Вода50 мл
Для крема:
Яйця2 шт
Вершки75 мл
Борошно2 ст.л.
Цукор2 ст.л.
Для заливки:
Груша4 шт
Желатин25 г
Додати в список покупок

Як приготувати тарт Груша в кришталі: готуємо тісто

1. Вершкове масло дістаємо з холодильника та залишаємо на 20 хвилин.

2. Борошно розтираємо з маслом до отримання крихти.

3. Додаємо воду (50-80 мл – залежно від борошна), замішуємо тісто, загортаємо його в поліетиленову плівку і відправляємо на 60-90 хвилин в холодильник.

ГОТОВИМ С НАМИ
Банановый тарт татен: рецепт приготовления

4. Потім тісто тонко розгортаємо і викладаємо в застелену пергаментом і змащену маслом форму, формуючи денце і бортики торта.

5. Викладаємо зверху пергамент, засипаємо гніт (квасоля або горох) і випікаємо в розігрітій до 180 ° С духовці на 20 хвилин.

Готуємо груші

1. Груші очищаємо від шкірки і вирізаємо серцевину.

2. У сотейнику змішуємо цукор (4 ст.л.), сік одного апельсина, апельсинову цедру (1 ч.л.) і воду (650 мл).

3. Викладаємо в сироп груші, доводимо сироп до кипіння, додаємо ванільний цукор, вимикаємо вогонь і даємо грушам настоятися в гарячому сиропі.

Готуємо крем

1. Змішуємо борошно і цукор.

2. Додаємо грушевий сироп (75 мл) і перемішуємо.

3. Збиваємо яйця, додаємо вершки і збиваємо до пишної піни.

4. З’єднуємо борошняну і яєчно-вершкову суміші, перемішуємо до однорідності.

Формуємо пиріг

1. Груші виставляємо в форму з готовим коржем.

2. Заливаємо груші заварним кремом, не доходячи на 1,5 см до краю форми. Випікаємо розігрітій до 180 ° С духовці близько 25 хвилин (крем повинен загуснути).

3. Готовий пиріг виймаємо з духовки і даємо йому охолонути хвилин 40.

Готуємо заливку

1. Желатин заливаємо холодною водою (50 мл) і даємо йому набрякнути.

2. Грошовий сироп (500 мл) поміщаємо на водяну баню, додаємо желатин і нагріваємо до повного розчинення желатину, але не кип’ятимо.

3. Даємо желе трохи охолонути і виливаємо на крем.

4. Ставимо пиріг в холодильник до повного застигання желатину.

Тарт Груша в кришталі готовий!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї
Яблука з медом і горіхами
Шарлотка із чорної смородини

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік