Як приготувати марципан в домашніх умовах

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Марципан - вишуканий кондитерський виріб, яке готується з мигдалю і цукру.
Зберегти в кулінарну книгу

Що таке марципан?

Класична марципанна маса настільки добре сформована без всяких склеюючих добавок, що з неї запросто робляться не тільки пироги, ватрушки і прикраси для тортів, а й цукерки, глазуровані шоколадом або цукровою глазур’ю. Марципан досі є одним з найоригінальніших і вишуканих кондитерських виробів, які уособлюють тонкий смак, престиж, хороший тон і, природно, святкову атмосферу. Так, в Німеччині та Голландії марципан традиційно готується на Різдво. Його можна замовити у всіх кращих європейських ресторанах, а столиці намагаються здивувати туристів музеями марципанів, де можна побачити найфантастичніші творіння кондитерів: від фігурок тварин до будівлі Парламенту.

Рецепт приготування марципану в домашніх умовах

Приступаючи до приготування цих солодощів, слід знати, що марципан швидко засихає, тому його обов’язково необхідно накривати кулінарною плівкою або вологою серветкою.

Складові:

  • Очищений солодкий мигдаль – 500 г;
  • Гіркий мигдаль – 15 шт .;
  • Цукрова пудра – 200 г;
  • Вода – 1 склянка

Як приготувати марципан

  1. Обливаємо мигдаль окропом і удаляемь шкірку, ставимо в духовку на кілька хвилин при відкритих дверцятах.
  2. У кавомолці подрібнюємо горіхи до стану борошна.
  3. Робимо з цукру пудру, яку потім протираємо через дрібне сито.
  4. Змішуємо підготовлені інгредієнти за допомогою міксера.
  5. Викладаємо суміш в ємність з порцеляни і, постійно перевертаючи, розбризкуємо на неї підготовлену холодну воду.
  6. Після цього перекладаємо все в металевий посуд з товстими стінками і підігріваємо на мінімальному вогні.
  7. Коли маса стане однорідною і густою, можна вимикати вогонь.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
3 рецепти млинців, які виходять з першого разу
Калита
Сирники без борошна та яєць
Домашній маскарпоне зі сметани
Імбирне печиво
Бананові панкейки
Новорічний настрій: 5 оригінальних страв з мандаринами
Найкраще поєднання: 5 рецептів бананово-шоколадних десертів
Любов француженок: 5 рецептів тортів-суфле
Соковиті пироги: ТОП-3 рецепти
Торт Бите скло з бісквітом
Пончики з начинкою із Nutella
Швидкі десерти на Новий рік 2019
Відривний пиріг: 3 рецепти приготування
Пончики Карнавал

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
быстрые закуски на новый год 2019, рецепты быстрых закусок на новый год, рецепты быстрых закусок, новогодние быстрые закуски,тарталетки с ананасами и сыром, канапе с брынзой, жареные креветки по чесночным соусом, рулетики из лаваша и крекеры с авокадо и помидорами
Швидкі закуски на Новий рік 2019
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю